Naar de navigatie Naar de inhoud

Verloskundige praktijk YuuX

Verloskundepraktijk

9
.6

uit 258 waarderingen

Informatie over

Waardering van Verloskundige praktijk YuuX - Wijchen op 22 juni 2022

Afspraken

10

Behandeling

N.v.t.

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Zwangerschap

Toelichting

De begeleiding van verloskundepraktijk Yuux is fantastisch. Met vier verloskundigen in dienst is er veel continuïteit. Ieder op zich verdient een compliment ten aanzien van de betrokkenheid en kunde. Tijdens de zwangerschap zie je alle verloskundigen afwisselend met de afspraken. Hierdoor keer je ze allemaal kennen en is er een vertrouwensband opgebouwd. Met al mijn vragen kon ik terecht, tijdens en buiten de spreekuren. Het was overduidelijk dat ik als zwangere centraal stond in mijn wensen. Bij de bevalling was de begeleiding helemaal zoals ik van tevoren in mijn wensen (en geboorteplan) had aangegeven. Écht complimenten voor de persoonlijkheid, duidelijkheid in communicatie, professionaliteit en kunde. Kortom: ik beveel yuux absoluut aan!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Verloskundige praktijk YuuX? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.