Naar de navigatie Naar de inhoud

Verloskundige praktijk YuuX

Verloskundepraktijk

9
.7

uit 243 waarderingen

Informatie over

Waardering van Verloskundige praktijk YuuX - Wijchen op 31 mei 2022

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

8

Toelichting

We hebben de begeleiding van de dames van Yuux als zeer goed ervaren. Het was voor ons het 1e kindje. Ze hebben veel uitgelegd in wat we kunnen verwachten, houden goed bij hoe het met beide gaat zowel met de zwangere als de partner. Ze nemen de tijd voor je en brengen rust waar ze kunnen. Bij spanningen stellen ze je gerust. Ze gaven je de ruimte om alle vragen te stellen die je had. Bij de bevalling hebben we door de begeleiding van Yuux zoveel rust ervaren. We kijken mede hierdoor terug op een hele fijne bevalling. We kunnen een ieder Yuux aanbevelen die op zoek is naar een kleinschalige verloskundige met veel persoonlijke aandacht.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Verloskundige praktijk YuuX? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.