Naar de navigatie Naar de inhoud

Verloskundigen 101

Verloskundige zorg

9
.7

uit 118 waarderingen

Informatie over

Over Verloskundigen 101

Wanneer je zwanger bent, wil je de beste zorg voor jou en je baby. Dat is het enige dat telt. Wij geven je begeleiding die precies bij jou past. Bij ons kies je voor de beste zorg, gewoon vergoed door het basispakket van je zorgverzekering. Wij geloven dat zwangere vrouwen meer tijd en aandacht verdienen. Het is bewezen dat je door meer oprechte aandacht beter bevalt en er ook positiever op terug kijkt. Dat geeft een krachtige start als nieuwe ouders. Ook in het nieuwe jaar wordt onze zorg vergoed, ook al kun je ons niet altijd direct vinden in de zorgzoeker. We hebben een contract met álle zorgverzekeraars.

Wij zien de zwangerschap en bevalling als een natuurlijk proces en geloven in de kracht van de vrouw. We beschermen dit natuurlijke proces maar zorgen juist ook voor tijdige signalering van symptomen die een voorbode zouden kunnen zijn van medische risico’s.

De zorg bij ons is persoonlijk. Je leert ons tijdens je zwangerschap allemaal kennen waardoor je bij de bevalling alleen vertrouwde gezichten zal zien. Heb je al nagedacht over jouw bevalling? Wil je thuis bevallen of in het ziekenhuis? Met of zonder pijnstilling? In bad of op een baarkruk? Alles is mogelijk en wij zorgen voor de juiste begeleiding zodat jij zo ontspannen en veilig mogelijk kunt bevallen. We geven je alle ruimte voor eigen keuzes en denken hierin graag met jullie mee. Samen kiezen we het pad dat je wil volgen, zodat je vol vertrouwen dit bijzondere, mooie­ en spannende avontuur aan kunt gaan.

In ons echocentrum Echo Amsterdam kun je al je (medische) echo’s laten maken, ook als je niet bij ons onder controle bent voor je zwangerschap. Iedereen is welkom! Onze ervaren echoscopisten nemen ruim de tijd voor je om je baby mooi in beeld te brengen tijdens de echo en leggen alles uitgebreid aan je uit. We werken alleen met de allernieuwste echoapparaten.

Waarderingen historie

2023
9.7
4 waarderingen
2022
9.3
18 waarderingen
2021
9.8
19 waarderingen
2020
9.8
43 waarderingen
2019
9.7
43 waarderingen
2018
9.7
17 waarderingen
2017
9.4
25 waarderingen
2016
9.6
14 waarderingen

Recente waarderingen

13 april 2023 - Geplaatst door de redactie

Due to my first pregnancy and also as an expat, the midwife system provided here in NL was completely new to me. I found the Verloskundigen 101 in Amsterdam over a research on internet, and after my...

9.8
Lees meer
30 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Alle verloskundigen van Verloskundigen 101 zijn heel professioneel en ontzettend vriendelijk. Er heerst een warme sfeer op de praktijk en de zorg is uitstekend. Bij zorgen of twijfel wordt er...

9.0
Lees meer
14 maart 2023 - Geplaatst door de redactie

Beste verloskundigen in Amsterdam. Enorm betrokken en nemen al je wensen en vragen serieus. Super begeleiding vanaf het begin tot na de geboorte!

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 3 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Beek, I. ter

Beroep

Verloskundige

Zorginstelling

Verloskundigen 101, Amsterdam
-

0 waarderingen

Gaasbeek, O.

Beroep

Verloskundige

Zorginstelling

Verloskundigen 101, Amsterdam
-

0 waarderingen

Six, S.C.

Beroep

Verloskundige

Zorginstelling

Verloskundigen 101, Amsterdam
-

0 waarderingen