Naar de navigatie Naar de inhoud

Verloskundigen Amsterdam Zuid, locatie Churchilllaan

Verloskundige zorg

9
.8

uit 121 waarderingen

Informatie over

Over Verloskundigen Amsterdam Zuid, locatie Churchilllaan

Ben je op zoek naar persoonlijke en professionele verloskundige zorg? Dan kom je naar onze verloskundigenpraktijk in Amsterdam-Zuid! Hier vind je een toegankelijke sfeer met alle ruimte voor jouw eigen ideeën en inbreng. Wij zorgen dat je goed geïnformeerd bent zodat jij jouw eigen weloverwogen keuzes kunt maken. De verloskundige zorg die wij bieden is persoonlijk, professioneel en vooral afgestemd op jouw situatie. Vertrouwen is essentieel in dit proces, en wij zijn er om jou dat vertrouwen te geven.

Wij staan voor je klaar, op elk moment in jouw zwangerschap, tijdens de bevalling en in de kraamtijd. Met alle aandacht, de beste zorg die jij nodig hebt en met ondersteuning en begeleiding. Zodat je straks die bevalling op eigen kracht kunt doen en daar met een goed gevoel op terugkijkt. En heb je tussendoor vragen, maak je je zorgen of wil je iets vertellen? Bel ons dan of maak een afspraak. Je kunt namelijk altijd bij ons terecht.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Zuid, maar we komen ook naar jou toe als je in een van de andere stadsdelen woont. De consulten zijn altijd op onze praktijk, maar begint de bevalling dan komen we naar jouw huis toe. Waar in Amsterdam je ook woont.

Onze verloskundigenpraktijk vind je op 2 locaties in Amsterdam-Zuid; de Churchilllaan 41 en de Willemsparkweg 176. Met 5 verloskundigen en 2 praktijkassistentes staan wij dag en nacht tot jouw beschikking. Op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur op afspraak in een van deze praktijken en via ons spoednummer zijn we altijd oproepbaar voor bevallingen of noodgevallen. Welke locatie voor jou ook het prettigste is, bij Verloskundigen Amsterdam Zuid vind je overal alle begeleiding rondom jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Waarderingen historie

2023
10
16 waarderingen
2022
9.8
12 waarderingen
2021
9.7
22 waarderingen
2020
9.7
59 waarderingen
2019
9.6
49 waarderingen
2018
9.6
22 waarderingen
2017
9.6
20 waarderingen
2016
6.3
3 waarderingen
2015
9.0
1 waardering
2014
7.3
12 waarderingen
2012
4.2
5 waarderingen
2011
7.9
6 waarderingen

Recente waarderingen

18 september 2023 - Geplaatst door de redactie

Hele prettige vrouwen om als verloskundigen te hebben, heldere informatievoorziening en niet te veel poespas!

16 september 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben ontzettend blij met de betrokkenheid en persoonlijke benadering van Verloskundigen Amsterdam Zuid. Ik had me geen betere begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling kunnen wensen!

15 september 2023 - Geplaatst door de redactie

Hele vriendelijke verloskundigen en stagaires. Ik vond iedereen heel meegaand met mijn wensen. Ook tijdens de bevalling werd er vertrouwd op mijn gevoel, zodat ik een hele fijne bevalling heb gehad.

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 5 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Boer, J.P. van den

Beroep

Verloskundige

Zorginstelling

Verloskundigen Amsterdam Zuid, locatie Churchilllaan, Amsterdam
-

0 waarderingen

Fessl, R.S.

Beroep

Verloskundige

Zorginstelling

Verloskundigen Amsterdam Zuid, locatie Churchilllaan, Amsterdam
-

0 waarderingen

Graaf, I. de

Beroep

Verloskundige

Zorginstelling

Verloskundigen Amsterdam Zuid, locatie Churchilllaan, Amsterdam
-

0 waarderingen

Bekijk alle specialisten

Socials