Verloskundepraktijk
De dames zijn erg betrokken! Persoonlijk contact was fijn en ze nemen de tijd voor je. Er gaat niets gehaast. Ook tijdens en na de bevalling een fijn contact gehad met hun.
Leuke en deskundige verloskundigen. Nemen ruim de tijd voor je (soms iets teveel waardoor de volgende moet wachten). Mooie praktijk, straalt warmte uit
Superleuke meiden. Bij drie zwangerschappen onder controle bij de vriendschap gestaan. Controles bij hun zijn gezellig en goed. Nacontrole thuis wekte bij bezoek de indruk dat er gewoon een vriendin...
Kundige, super lieve en begripvolle dames. Ik zou de Vroedschap aan iedereen aanbevelen.
Toppers. Altijd een warm bad waar je inkomt. Ik denk met veel liefde terug aan de zorg
Heel erg goed begeleid door de dames tijdens vier zwangerschappen en twee bevallingen (zowel thuisbevalling als poliklinisch).
Leuke, enthousiaste dames en hebben verstand van het vak! Iedere afspraak is een feestje. Ze nemen je vragen en eventuele problemen serieus. Maar daarnaast is er genoeg tijd voor een praatje of een...
Geweldige verloskundigen!
Het zijn lieve meiden die met je mee denken en letterlijk 24/7 voor je klaar staan ook om je alleen masr gerust te stellen. Ik kijk terug op 2 hele prettige zwangerschapsverlopen met deze toppers.
Alles was super geregeld!
Was erg fijn drie keer goed begeleid bij de bevallingen en het voor traject
geweldige zorg die deze dames bieden. De persoonlijke en liefdevolle benadering in combinatie met een grote dosis humor was alles wat ik nodig had.
Lieve meiden die hun uiterste best doen om je een prachtige zwangerschap en bevalling te geven.
Liefdevolle en betrokken zijn ze gedurende de zwagerschap, bevalling en nazorg zowel voor de moeder, baby en vader! Thuis bevallen voelde goed en verliep prettig met behulp van de verloskundige die...
Zorgzame, behulpzame lieve mensen die er werken.
De dames van de vroedschap zijn super goed in hun werk, ze staan dag en nacht voor je klaar.
Het zijn top verloskundigen
De liefdevolle zorg en aandacht is heel erg fijn. Het is altijd gezellig.
Complete goede begeleiding
Fantastisch om zo goed begeleid te worden in de zwangerschap. En ook tijdens de bevalling zijn ze relaxt en zeer professioneel. Top poppenvangers!