Naar de navigatie Naar de inhoud

Verloskundigenpraktijk De Zon

Verloskundige zorg

9
.7

uit 30 waarderingen

Informatie over

Waardering van Verloskundigenpraktijk De Zon - Broek op Langedijk op 29 mei 2021

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Zwangerschap

Toelichting

Deze dames luisteren echt naar je. Naar je vragen en zorgen en leggen ook duidelijk uit welke keuzes je hebt en steunen je bij welke keuze je ook maakt. Professioneel, warm, hartelijk en allemaal fijne vrouwen die je zwangerschap en geboorte een stuk relaxter maken, met oprechte aandacht en alle ruimte voor je vragen. Ook passen ze hun informatie goed aan op jouw kennisniveau en zijn ze super bereikbaar en goed op de hoogte. Wat ik ook waardeer, is dat zij vanuit kennis, maar ook intuïtie werken, ervaring hebben met badbevallingen en je steunen in je geboortevoorkeuren, en ook de haalbaarheid duidelijk aangeven. Lekker pragmatisch met dingen omgaan. Wat mij betreft echte toppers die je graag tijdens de zwangerschap ben geboorte aan je bed (of bad ) hebt!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Verloskundigenpraktijk De Zon? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.