Naar de navigatie Naar de inhoud

Witsenkade Verloskundigen, locatie Nicolaas Witsenkade

Verloskundepraktijk

9
.6

uit 78 waarderingen

Informatie over

Waardering van Witsenkade Verloskundigen, locatie Nicolaas Witsenkade - Amsterdam op 16 mei 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Bevalling

Toelichting

Inmiddels is ook mijn tweede kindje met behulp van de verloskundigen van de Witsenkade geboren. Bij beide zwangerschappen heb ik heel goede herinneringen aan de vriendelijke en duidelijke begeleiding voorafgaand aan de bevalling, als de adequate en heldere begeleiding tijdens de bevallingen. De verschillende dames van de Witsenkade (zowel op de Nicolaas Witsenkade als op de Lindengracht) weten goed een middenweg te vinden tussen een zakelijke en vriendschappelijke band. Hierdoor voel je je op je gemak, zijn ze lief en begripvol als de situatie daar om vraagt, maar ook duidelijk en soms streng als dat nodig is. Ook aan de begeleiding tijdens de bevallingen heb ik niets dan goede herinneringen, evenals mijn man. Beide verloskundigen die me hielpen bij de bevalling, waren heel duidelijk, continue bemoedigend en streng als ik dat nodig had. Het is heerlijk om enkel met een grote lach terug te kijken op deze bijzondere momenten. Dank dames, ik gun alle vrouwen jullie begeleiding!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Witsenkade Verloskundigen, locatie Nicolaas Witsenkade? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.