Naar de navigatie Naar de inhoud

Accolade Zorg, locatie Hart van Vathorst

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.3
Adres
Angelinapolder 3 3825 LX Amersfoort
Telefoon
030-2295600
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Accolade Zorg
Er zijn 3 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Accolade Zorg, locatie Hart van Vathorst - Amersfoort op 9 januari 2021

Afspraken

8

Verpleging

8

Omgang medewerkers

7

Kwaliteit van leven

7

Luisteren

8

Accommodatie

9

Toelichting

Het zou mooi zijn als er meer zorgverleners in vaste dienst komen. ZZPers zijn handig maar brengen toch ook vaak wat onrust mee omdat ze minder op de hoogte zijn van de situatie. Ik ben tevreden als er geregeld iemand aanwezig is die de bewoners op een goede manier bezighoudt. Ik vind het belangrijk als mantelzorgers ook betrokken worden in het proces wat bewoners meemaken ;vooral bij de verschillende vormen van dementie. Laat zien of horen waar je de bewoners blij mee maakt. Vraag bij het plannen van de maaltijden[samenstellen van de lijst] ook eens aan de bewoners wat ze graag willen eten of willen bakken of braden en probeer dat dan samen te doen. Doe eens een sloof om en een doek over de arm en ga restaurant spelen op b.v. de vrijdagavond en neem vooral de bewoners dan ook serieus mee met mooie kleding en een kam door het haar en wat make up.... Geregeld een rondje buiten lopen is ook heel heilzaam...Fijn dat er ook creatief gewerkt wordt ! Ik ben blij met H.V.V. en alles wat kan.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Accolade Zorg, locatie Hart van Vathorst? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.