Logo ActiVite
8.1

ActiVite

Organisatie

Adres Simon Smitweg 8
2353 GA Leiderdorp
Telefoon 071-5161415
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 492 waarderingen voor deze organisatie
92% beveelt deze organisatie aan

Profiel van ActiVite

Profielfoto ActiVite

ActiVite biedt zorg op maat. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal en u houdt zelf de regie en de verantwoordelijkheid. Onze dienstverlening is erop gericht samen met u ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig uw leven kunt leiden.

Medewerkers van ActiVite zijn professioneel, deskundig en betrokken, wij benaderen onze cliënten met respect en werken volgens een zorgplan. Wie bij ActiVite wil komen werken moet een Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen. Zo zijn we er zeker van dat onze cliënten onze medewerkers kunnen vertrouwen.

Medewerkers van ActiVite kijken verder. Ze hebben er oog voor of u voldoende eet en drinkt, of u niet geïsoleerd raakt en of de zorg die u krijgt volstaat. Indien gewenst adviseren onze medewerkers over bijvoorbeeld andere vormen van (thuis-)zorg of welzijnsdiensten. De medewerkers van ActiVite kennen als geen ander de mogelijkheden in de wijken en de regio en weten altijd welke oplossingen mogelijk zijn.

Als iemand professionele zorg nodig heeft, zijn er vaak ook familieleden, vrienden of buren die hand- en spandiensten verrichten. De medewerkers van ActiVite hebben ook aandacht 
voor hen. Wordt het niet te zwaar? Ze bieden een luisterend oor en geven gerichte adviezen.

ActiVite werkt samen met tal van organisaties op de gebieden wonen, zorg en welzijn zoals huisartsen, specialisten in ziekenhuizen, verzorgings- en verpleeg huizen, het ouderenwerk, gemeenten, jeugdhulpverlening, apothekers, maatschappelijk werk, collega-thuiszorgorganisaties en vrijwilligers. 

Partners van ZorgkaartNederland