Naar de navigatie Naar de inhoud

ActiVite, locatie Agnesstaete

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.2

uit 60 waarderingen

Informatie over

Waardering van ActiVite, locatie Agnesstaete - Voorhout op 29 september 2021

Afspraken

6

Verpleging

6

Omgang medewerkers

6

Kwaliteit van leven

5

Luisteren

5

Accommodatie

7

Toelichting

Mijn moeder heeft ruim 5 maanden op somatiek gewoond. Er was een verzorgende die mijn moeder in de nacht niet netjes behandelde. We hebben een klacht ingediend. Afspraken maken over het ondersteunen bij maaltijden werden vaak niet nagekomen. Mijn moeder was gevallen en werd een aantal keren per dag uit bed gehaald en in een rolstoel gezet aan haar tafel. Omdat mijn moeder zware artrose had aan haar handen kon ze geen tijdschrift pakken om te lezen. Ze zat uren aan de tafel voor zich uit te kijken. Uiteindelijk werd er naar mijn moeder geluisterd en mocht ze op bed blijven. Toen mijn moeder in haar laatste levensfase was mocht ze van de arts, buiten haar reguliere giften, ook zo nodig morfine. Deze werden niet gegeven omdat ze volgens de verzorging niet genoeg pijn had. Er waren een paar, op 1 hand te tellen, hele fijne verzorgende. De EVV-er was echt super!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor ActiVite, locatie Agnesstaete? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.