Naar de navigatie Naar de inhoud

ActiVite, locatie De Ommedijk

Verpleeghuiszorg

8
.2

uit 107 waarderingen

Informatie over

Over ActiVite, locatie De Ommedijk

Wat is onze visie?

ActiVite staat garant voor de beste zorg. Onze medewerkers doen er alles aan om in overleg met u de zorg te bieden die bij u past. Zorg met een glimlach, noemen we dat. Zo kunt u blijven genieten van alle kleine dingen die het leven groots maken. Persoonlijke aandacht staat bij ActiVite voorop. 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Op een prettige manier oud worden, daar gaan we voor bij ActiVite. We streven er naar u zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Daarom zoeken we altijd naar mogelijkheden waarbij u de regie zelf in handen houdt. Uw wensen zijn leidend. Daarbij zetten we in op preventie en maken we gebruik van de kracht van mantelzorgers, buurtbewoners en u zelf. Ons aanbod is altijd maatwerk: we integreren zorg, steun en uw netwerk tot een passend geheel. Onze medewerkers zijn professioneel en vakbekwaam. Zo helpen zij u grip op uw leven te krijgen en te houden.

Wanneer u wilt wonen in De Ommedijk, staat u voor de zorgappartementen tussen de drie en negen maanden op de wachtlijst. Voor de groepswoningen is dat twaalf tot achttien maanden.

Waarderingen historie

2022
8.8
1 waardering
2021
8.1
21 waarderingen
2020
8.1
38 waarderingen
2019
8.3
47 waarderingen
2018
9.0
4 waarderingen
2017
8.1
35 waarderingen
2016
7.2
1 waardering
2012
8.5
1 waardering

Recente waarderingen

12 april 2022 - Geplaatst door de redactie

Mooi verzorgingshuis met veel aandacht voor de bewoners. Verpleging/verzorging zijn allemaal even vriendelijk.

8.8
Lees meer
2 december 2021 - Geplaatst door de redactie

Wij en dan spreek ik als Mantelzorger en mijn moeder zijn blij in Ommedijk. Mijn moeder heeft niet meer het vermogen om voor zich zelf te zorgen en met al de lieve aandacht die men in Ommedijk...

Reactie van/namens ActiVite, locatie De Ommedijk - Leiderdorp

Bedankt voor deze positieve waardering en de vraag om aandacht voor het personeel!

8.0
Lees meer
1 september 2021 - Geplaatst door de redactie

er is 6 jaar ontzettend goed voor mijn moeder gezorgd tot de laatste dag toe, zij waren er ook tijdens het overlijden van mijn moeder in mei echt toppers het personeel, en ook voor mijn zus en mij...

Bekijk alle waarderingen