Naar de navigatie Naar de inhoud

ActiVite, locatie Hof van Alkemade

Verpleeghuiszorg

8
.2

uit 29 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over ActiVite, locatie Hof van Alkemade

Wat is onze visie?

ActiVite staat garant voor de beste zorg. Onze medewerkers doen er alles aan om in overleg met u de zorg te bieden die bij u past. Zorg met een glimlach, noemen we dat. Zo kunt u blijven genieten van alle kleine dingen die het leven groots maken. Persoonlijke aandacht staat bij ActiVite voorop. 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Volop in het leven, midden in het dorp. Aan de Schoolbaan staat verpleeghuis Hof van Alkemade. Een plek voor zowel mensen met een lichamelijke zorgvraag als mensen met dementie. De bewoner vormt samen met zijn of haar familie, de medewerkers en de vrijwilligers een hechte groep. Men ként elkaar in ‘het Hof'.

In het Hof van Alkemade is het leefplezier van de bewoner het uitgangspunt van de zorg. De medewerkers vinden het belangrijk dat ze een nieuwe bewoner zo snel mogelijk goed leren kennen zodat de zorg aansluit bij hun wensen en gewoonten.

Als u wilt komen wonen in het Hof van Alkemade, staat u voor de zorgappartementen drie tot negen maanden op de wachtlijst. Voor de groepswoningen (dementie) is dat twaalf tot achttien maanden.

Waarderingen historie

2023
7.5
1 waardering
2022
9.4
4 waarderingen
2021
8.0
10 waarderingen
2020
7.9
14 waarderingen
2019
7.9
26 waarderingen
2018
7.9
4 waarderingen
2017
8.1
25 waarderingen

Recente waarderingen

24 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Hof van Alkemade, is een kleinschalig gebouw, mooi gelegen, jammer dat ivm bezuinigingen, weinig gebruikt wordt gemaakt van de algemene ruimtes, restaurant terras. Activiteiten zijn voor de...

7.5
Lees meer
14 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

De omgang met de bewoners is heel vriendelijk. De kamers zijn schoon en het eten is goed.

14 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Personeel is betrokken, lief en zorgzaam. Door de kleinschalige locatie zijn de bewoners betrokken bij elkaar, maar is er ook voldoende ruimte voor privacy.

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen