Naar de navigatie Naar de inhoud

ActiVite, locatie Hussonshoek

Verpleeghuiszorg

8
.5

uit 14 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over ActiVite, locatie Hussonshoek

Wat is onze visie?

ActiVite staat garant voor de beste zorg. Onze medewerkers doen er alles aan om in overleg met u de zorg te bieden die bij u past. Zorg met een glimlach, noemen we dat. Zo kunt u blijven genieten van alle kleine dingen die het leven groots maken. Persoonlijke aandacht staat bij ActiVite voorop. 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Vertrouwde zorg op een veilige plek. Hussonshoek is een kleinschalige, gezellige locatie in het hart van Woubrugge. Mensen met dementie vinden hier een veilige omgeving met veel vertrouwde gezichten. Persoonlijke zorg met voldoende tijd en aandacht voor iedereen die er woont. Dat is Hussonshoek.

Hussonshoek hecht veel waarde aan het opleiden van verzorgenden en verpleegkundigen. We zijn trots op onze zorgverlening en delen dat graag met anderen. Tegelijkertijd zorgen deze leerlingen ervoor dat het team zich steeds verbetert en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg.

Waarderingen historie

2023
8.7
1 waardering
2022
8.0
2 waarderingen
2021
8.7
5 waarderingen
2019
8.4
6 waarderingen
2017
7.6
13 waarderingen

Recente waarderingen

25 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn als familie van een dementerende oudere vanaf het eerste contact tot nu toe zeer tevreden over de zorg in Hussonshoek. De bewoners worden met respect behandeld en er wordt rekening gehouden...

8.7
Lees meer
20 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

De verzorgenden van Hussonshoek zijn zonder uitzondering erg vriendelijk en van erg goede wil. In de uitvoering worden zij echter, zoals iedereen in de sector, beperkt door capaciteit en middelen. We...

7.8
Lees meer
10 februari 2022 - Geplaatst door de redactie

Een goed kleinschalig huis. Zorgzame medewerkers.

8.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen