Logo Amaris Theodotion - Laren
7.5

Amaris Theodotion - Laren

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Adres Werkdroger 1
1251 CM Laren
Telefoon 035-6268600
Locatie Deze locatie is onderdeel van Amaris Zorggroep
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 126 waarderingen
87% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel van Amaris Theodotion

Profielfoto Amaris Theodotion  - Laren

Amaris Theodotion is een centrum voor wonen, zorg, revalidatie en behandeling. Het ligt vlakbij het gezellige centrum van het dorp Laren, midden in het Gooi, in een rustige bosrijke omgeving.

We bieden u een prachtige woonomgeving, met de mogelijkheid tot verzorging, verpleging, begeleiding, medische en paramedische behandeling en geriatrische revalidatie. Daarnaast kunt u -ook als u thuis woont- gebruikmaken van  een  divers aanbod services en activiteiten.

Daarnaast bieden wij u drie vormen van tijdelijk verblijf: eerstelijnsverblijf hoogcomplexe zorg, logeren en herstel-/hotelzorg.

ELV hoogcomplex biedt tijdelijk verblijf voor mensen met meerdere aandoeningen of beperkingen die elkaar beïnvloeden. De specialist ouderengeneestkunde is medisch verantwoordelijk.

Eerstelijnsverblijf wordt vanaf 2017 vergoed vanuit de basisverzekering als u om medische redenen tijdelijk niet thuis kunt wonen. Uw huisarts of de specialist in het ziekenhuis maakt de afweging of uw medische reden in aanmerking komt. Dit gaat vaak ook in overleg met uw wijkverpleegkundige. Als u voor deze zorg in aanmerking komt, maakt de verantwoordelijke arts samen met u een behandelplan.

Met 400 medewerkers en 200 vrijwilligers doen we er alles aan om te zorgen dat u 'Stijlvol ouder kunt worden'.

 

Twitter Amaris Theodotion

Partners van ZorgkaartNederland