Naar de navigatie Naar de inhoud

Amaris Voor Anker

Verpleeghuiszorg

8
.6

uit 17 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Amaris Voor Anker

Amaris Voor Anker is al 60 jaar deskundig op het gebied van zorg, wonen en welzijn. We garanderen u professionele zorg afgestemd op uw wensen en behoeften. Bij u thuis of in het woonzorgcentrum.

Amaris Voor Anker biedt u zowel verzorgingshuis- als verpleeghuiszorg. We hebben ruim 100 woningen. Er zijn zowel één- en tweekamerappartementen beschikbaar.

Amaris Voor Anker heeft ook een speciale afdelingen voor mensen met dementie. Wij zorgen ervoor dat mensen met deze problematiek zich zo veilig en vertrouwend mogelijk voelen in hun eigen woonomgeving. Bekijk ons filmpje over verpleegzorg

Wij bieden u daarnaast vormen van tijdelijk verblijf: eerstelijnsverblijf hoogcomplexe zorg, spoed en crisisopname bij dementie, logeren en herstel-/hotelzorg.

ELV hoogcomplex biedt tijdelijk verblijf voor mensen met meerdere aandoeningen of beperkingen die elkaar beïnvloeden. De specialist ouderengeneeskunde is medisch verantwoordelijk.

Eerstelijnsverblijf wordt vanaf 2017 vergoed vanuit de basisverzekering als u om medische redenen tijdelijk niet thuis kunt wonen. Uw huisarts of de specialist in het ziekenhuis maakt de afweging of uw medische reden in aanmerking komt. Dit gaat vaak ook in overleg met uw wijkverpleegkundige. Als u voor deze zorg in aanmerking komt, maakt de verantwoordelijke arts samen met u een behandelplan.

Naast zorgdiensten biedt Amaris Voor Anker een uitgebreid aanbod activiteiten en voorzieningen. Ook als omwonende bent u van harte welkom. U kunt bijvoorbeeld mee-eten in ons restaurant of maaltijden thuis laten bezorgen.

Waarderingen historie

2024
10
2 waarderingen
2023
7.4
2 waarderingen
2022
8.8
6 waarderingen
2021
8.6
3 waarderingen
2020
8.5
5 waarderingen
2019
8.3
4 waarderingen
2018
8.6
6 waarderingen
2017
8.6
6 waarderingen
2016
8.1
41 waarderingen
2010
7.5
23 waarderingen

Recente waarderingen

23 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

De afdeling waar mijn ouders wonen is een hele fijne omgeving. Lieve en kundige medewerkers die mij altijd direct op de hoogte houden als er iets is met ze. De verzorging is top daar.

22 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Grote betrokkenheid met de cliënt. En goed, helder overleg met de mantelzorgers.

5 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Omdat ondanks er toch tegenwoordig zo weinig mensen als verplegers in dienst zijn en je belt voor hulp, staan ze toch vrij snel klaar om te helpen!

9.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials