Logo Amaris Zuiderheide - Hilversum
7.9

Amaris Zuiderheide - Hilversum

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Adres Diependaalselaan 337
1215 KG Hilversum
Telefoon 035-6240458
Locatie Deze locatie is onderdeel van Amaris Zorggroep
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 107 waarderingen
89% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel van Amaris Zuiderheide

Profielfoto Amaris Zuiderheide  - Hilversum

Bij woonzorgcentrum Amaris Zuiderheide kunt u een totaalpakket qua zorg- en dienstverlening afnemen. Alle bewoners uit de wijk kunnen hier gebruik van maken.

U vindt ons uniek gelegen zorgcentrum in zuidwest Hilversum. Aan de voorzijde ervaart u de levendigheid van de Diependaalselaan. Aan de achterzijde vindt u een besloten binnentuin met een zonnig terras. Ook verzorgen we een activiteitenaanbod waar iedereen zich voor kan aanmelden.

Amaris Zuiderheide biedt u drie vormen van tijdelijk verblijf: Eerstelijnsverblijf hoogcomplexe zorg, herstel/hotelzorg en logeren. 

ELV hoogcomplex biedt tijdelijk verblijf voor mensen met meerdere aandoeningen of beperkingen die elkaar beïnvloeden. De specialist ouderengeneeskunde is medisch verantwoordelijk.

Eerstelijnsverblijf wordt vanaf 2017 vergoed vanuit de basisverzekering als u om medische redenen tijdelijk niet thuis kunt wonen. Uw huisarts of de specialist in het ziekenhuis maakt de afweging of uw medische reden in aanmerking komt. Dit gaat vaak ook in overleg met uw wijkverpleegkundige. Als u voor deze zorg in aanmerking komt, maakt de verantwoordelijke arts samen met u een behandelplan.

 

Twitter Amaris Zuiderheide

Partners van ZorgkaartNederland