Naar de navigatie Naar de inhoud

Amstelring, Woonzorgcentrum De Rietvinck

Verpleeghuiszorg

8
.6

uit 18 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Amstelring, Woonzorgcentrum De Rietvinck

Wat is onze visie?

Kleinschalig, gezellig, een sterke binding met de buurt. Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt bij ons. De Rietvinck biedt zorg, verpleging, behandeling en begeleiding. U kunt rekenen op onze betrouwbare en betrokken medewerkers. Wij hebben een luisterend oor en zijn aanwezig voor deskundige begeleiding. Het is een hecht team, zodat u zoveel mogelijk steeds vertrouwde gezichten ziet.

In overleg bekijken we hoe we uw vragen en wensen zoveel mogelijk kunnen invullen. Voorafgaand aan de verhuizing kunnen we bij u thuis komen om kennis te maken, afhankelijk van de situatie. Voor ons is uw vraag leidend. Het in stand houden van uw eigen kracht is voor ons het allerbelangrijkste.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Verpleeghuis De Rietvinck in het hartje van de Amsterdamse Jordaan biedt ouderen een warm thuis. Ouderen met een chronische ziekte, een handicap of dementie zijn welkom om bij ons te komen wonen.

Bij binnenkomst merkt u meteen de gastvrije sfeer van Amsterdam. In de serre en in restaurant ‘Brasserie Grand-Mere’ is het altijd gezellig. Bewoners die met elkaar koffie drinken, de krant lezen of een optreden van een (Amsterdamse) zanger bijwonen. Ook buurtbewoners zitten graag bij ons aan de koffie of de borrel. Het gaat er gemoedelijk en informeel aan toe.

Waarderingen historie

2022
9.4
3 waarderingen
2021
8.4
12 waarderingen
2020
8.6
3 waarderingen
2019
9.4
6 waarderingen
2018
8.9
3 waarderingen
2017
8.1
2 waarderingen
2016
8.0
1 waardering
2015
7.6
26 waarderingen
2012
6.3
4 waarderingen
2011
7.7
1 waardering
2010
7.6
6 waarderingen

Recente waarderingen

4 maart 2022 - Geplaatst door de redactie

Sinds juli 2021 zit mijn vader van 90 jaar in de Rietvinck aan het Haarlemmerplein in Amsterdam. De manier waarop hij daar ontvangen is is hartverwarmend. De aandacht en zorg die hij in dit huis...

9.3
Lees meer
1 maart 2022 - Geplaatst door de redactie

Heel veel lof voor alle medewerkers van De Rietvinck en in het bijzonder die van de afdeling De Vlugt. Dank voor de professionele en liefdevolle zorg voor mijn moeder in al die jaren. Dank ook voor...

28 februari 2022 - Geplaatst door de redactie

Dank aan het personeel voor de liefdevolle en profesionele verzorging van onze moeder op afdeling ‘De Vlugt’. Zij is overleden op 26 januari. Heel veel dank en waardering.

8.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Olsthoorn, S.

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

Amstelring, Woonzorgcentrum De Rietvinck, Amsterdam
-

0 waarderingen

Wit, L.G.M.

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

Amstelring, Woonzorgcentrum De Rietvinck, Amsterdam
-

0 waarderingen