Logo Amstelring, Woonzorgcentrum Vreugdehof - Amsterdam
7.0

Amstelring, Woonzorgcentrum Vreugdehof - Amsterdam

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Adres De Klencke 111
1083 HH Amsterdam
Telefoon 020-5416111
Locatie Deze locatie is onderdeel van Amstelring, sector Ouderenzorg
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 147 waarderingen
85% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel

Profielfoto Amstelring, Woonzorgcentrum Vreugdehof - Amsterdam
Wat is onze visie? In verpleeghuis Vreugdehof in Amsterdam Zuid kunt u rekenen op zorg, verpleging, behandeling en begeleiding met respect en waardering voor uw levensstijl, achtergrond en gewoonten. Zodat u vooral uzelf kunt blijven.  Aandacht en betrokkenheid staan centraal in verpleeghuis Vreugdehof in Amsterdam Zuid. Verblijft u bij ons, dan wordt u gezien en gehoord. Vanuit uw wensen helpen wij u om er een goede dag van te maken. Samen met uw familie. Waarbij u de koers bepaalt. Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties? Een veilig revalidatie- en verpleeghuis waar u met een chronische ziekte, handicap of dementie kunt komen wonen. Vanuit het volste respect voor uw levenswijze en privacy. Geriatrische RevalidatieVreugdehof heeft een gerenomeerde afdeling voor Geriatrische Revalidatie (40 plaatsen). Veel patiënten die in het VUmc of ander ziekenhuis behandeld zijn, komen vervolgens in Vreugdehof revalideren. Bijvoorbeeld na orthopedische operaties (heup, knie), een beroerte (CVA) of oncologische aandoening. Veilig wonen voor mensen met dementieDe afdeling Psychogeriatrie is ingericht voor mensen met dementie, voor wie een vast dagritme en herkenbare structuur in het leven zo belangrijk is. Een bijdrage van uw familie en mantelzorgers is zeer welkom. Dit helpt het 'thuisgevoel' dat zo belangrijk is, versterken. Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

 • 15 waarderingen
  7.8
 • 30 waarderingen
  7.2
 • 47 waarderingen
  7.5
 • 1 waardering
  9.7
Meer

Toelichting
Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Waarderingen

 • Geplaatst op 17 oktober 2017

  Ondanks dat de werkdruk voor het verplegend personeel hoog was zag je de liefde waarmee zij de bewoners verzorgen. Jammer dat invalkrachten vaak minder goed op de hoogte waren van persoonlijke...

  1 persoon vindt dit een nuttige waardering.

 • Geplaatst op 16 oktober 2017

  Een 1 is nog te hoog voor deze mensontredderende locatie. Treurig! Ik denk dagelijks aan al die arme mensen die daar verblijven. Dat dit kan in een land als Nederland. Geen zorg, vuil, vies, oud.

  1 persoon vindt dit een nuttige waardering.

 • Geplaatst op 8 september 2017

  Het gaat hier veelal om de zorg! De patiënt staat hier centraal. Het enige is dat de communicatie onderling soms wat mank gaat.

  3 personen vinden dit een nuttige waardering.

Foto's en video's

Specialisten

Er zijn 27 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Partners van ZorgkaartNederland