Naar de navigatie Naar de inhoud

Anna Ouderenzorg, Woonzorgcentrum Akert

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.5

uit 88 waarderingen

Waardering van Anna Ouderenzorg, Woonzorgcentrum Akert - Geldrop op 14 september 2021 Geverifieerd

Afspraken

9

Verpleging

9

Omgang medewerkers

9

Kwaliteit van leven

9

Luisteren

9

Accommodatie

7

Toelichting

Er is een gebrek aan personeel dit geld wel zorgbreed, ondanks de drukte wordt er wel tijd gemaakt om een praatje te maken. Twee keer per jaar is er een MDO overleg en als er iets hier uit voortvloeit dan wordt dit aangepakt. In de online dag rapportage kan mijn vader inzien wat er die dag op het programma staat gepland voor mijn moeder. Haar kwaliteit van leven is hier verbetert dan toen ze thuis woonde. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals zingen. Een keer per week komt een vrijwilliger langs en die onderneemt dan een buiten activiteit zoals naar de markt, visje eten of koffie drinken. Het gebouw is oud, maar er staat een verhuizing gepland voor eind volgend jaar.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Anna Ouderenzorg, Woonzorgcentrum Akert? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.