7.5

Attent Zorg en Behandeling, De Boomgaard

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Adres Massenweg 108 A
6991 CT Rheden
Telefoon 088-9901500
Locatie Deze locatie is onderdeel van Attent Zorg en Behandeling
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 23 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen

Profiel van Attent Zorg en Behandeling, De Boomgaard

Wat is onze visie?

Attent wil deskundige zorg en behandeling bieden die dichtbij en vertrouwd zijn. Dit doet zij door haar diensten sterk regionaal aan te bieden met medewerkers die lokaal georiënteerd zijn. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van nauwe samenwerking met de lokale gemeenschap, omdat wij denken dat dat aansluit bij de wensen en vertrouwde omgeving van de cliënt. We noemen dat community care of gemeenschapszin. Attent biedt de ondersteuning die nodig is om de zelfredzaamheid van de cliënt te bevorderen en neemt de zorg over als dat nodig is. Eenvoudig en specialistisch; thuis of in onze huizen.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

De Boomgaard is gelegen aan de voet van de Posbank en is een kleinschalige woonvoorziening die volledig is ingericht voor en toegerust op cliënten met oriëntatieproblemen of dementie. Cliënten in De Boomgaard beschikken over een eenpersoonskamer en wonen in kleine groepen. Er heerst een informele huiselijke sfeer, waarin cliënten zoveel mogelijk in staat worden gesteld hun leven in te vullen zoals zij dat wensen.

Op De Boomgaard bieden we veilige zorg en behandeling in een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie. Wij bieden de cliënten een beschermde woonomgeving in een huiselijk sfeer. Een gemoedelijke sfeer en aandacht voor elkaar vinden we belangrijk. Elke avond wordt er op iedere woning gekookt door en/of voor de cliënten. De Boomgaard beschikt over een mooie tuin, waar op zonnige dagen op het terras van genoten kan worden.


Het is altijd mogelijk de locatie te bezoeken op afspraak. Hiertoe kunt u contact opnemen met de cliëntadviseurs van Attent Zorg en Behandeling regio Rheden Dieren Doesburg: 088-9901800.

 

Video

Partners van ZorgkaartNederland