Naar de navigatie Naar de inhoud

Attent Zorg en Behandeling, De Hessegracht

Verpleeghuiszorg

8
.7

uit 16 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Waardering van Attent Zorg en Behandeling, De Hessegracht - Doesburg op 24 mei 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

8

Verpleging

8

Omgang medewerkers

8

Kwaliteit van leven

8

Luisteren

8

Accommodatie

8

Toelichting

Het gebouw ligt mooi in een park. Ik vind het prettig dat er daardoor veel reuring is in de omgeving. Er is een buitenterras en een mooi binnenplein. Mijn broer vindt het fijn om daar te zitten. Het is kleinschalig wonen. Mijn broer krijgt hierdoor veel aandacht. Dat vind ik geweldig. Er wordt iedere dag vers gekookt in de keuken van de gezamenlijke huiskamer. Mijn broer vindt het eten goed. In het weekend hebben ze altijd wat lekkers bij de broodmaaltijd. Ik mag ook zelf altijd koffie of thee pakken. Dat vind ik heel fijn. Ik vind dat de verzorgenden echt hun uiterste best doen. Als er iets is, word ik ook meteen gebeld. Dat vind ik fijn. Ze proberen er alles aan te doen om mijn broer bezig te houden. Er is sinds kort een bezigheidstherapeut. Dat vind ik goed. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd, zoals sjoelen, memory, spelletjes, muziek en er is een tovertafel. Mijn broer probeert om met zoveel mogelijk activiteiten mee te doen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Attent Zorg en Behandeling, De Hessegracht? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.