Naar de navigatie Naar de inhoud

Attent Zorg en Behandeling, Intermezzo

Verpleeghuiszorg

8
.4

uit 44 waarderingen

Over Attent Zorg en Behandeling, Intermezzo

Wat is onze visie?

Attent wil deskundige zorg en behandeling bieden die dichtbij en vertrouwd zijn. Dit doet zij door haar diensten sterk regionaal aan te bieden met medewerkers die lokaal georiënteerd zijn. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van nauwe samenwerking met de lokale gemeenschap, omdat wij denken dat dat aansluit bij de wensen en vertrouwde omgeving van de cliënt. We noemen dat community care of gemeenschapszin. Attent biedt de ondersteuning die nodig is om de zelfredzaamheid van de cliënt te bevorderen en neemt de zorg over als dat nodig is. Eenvoudig en specialistisch; thuis of in onze huizen.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Intermezzo ligt naast het landgoep Hof in Dieren. Intermezzo is een regionaal centrum voor preventie, revalidatie en kortdurend verblijf dat cliënten op leeftijd ondersteunt. Het gaat hierbij om tijdelijke hoogwaardige zorg, behandeling en verblijf om te revalideren of ter afwachting van een definitieve (woon)plek elders. Ook kan er bij crisissituaties of ter ontlasting van de thuissituatie, enkele dagen en/of nachten per week - tijdelijk - in het centrum worden verbleven. Het centrum beschikt over eenpersoonskamers en voldoende algemene ruimtes, zoals een restaurant. Intermezzo is goed bereikbaar met openbaar vervoer (treinstation op twee minuten loopafstand).

Het is altijd mogelijk de locatie te bezoeken op afspraak. Hiertoe kunt u contact opnemen met de cliëntadviseurs van Attent Zorg en Behandeling, regio Rheden Dieren Doesburg: 088-9901800.

Waarderingen historie

2024
8.3
3 waarderingen
2023
9.3
12 waarderingen
2022
8.1
8 waarderingen
2021
8.3
9 waarderingen
2020
8.1
17 waarderingen
2019
7.9
7 waarderingen
2018
7.8
26 waarderingen
2017
7.9
21 waarderingen
2016
7.6
31 waarderingen

Recente waarderingen

5 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Allereerst, hoog of laag, maar de meesten doen hun best., ook al vond ik het verschil, tussen jong en ouder personeel groot. Denk dat bezuinigingen een grote rol spelen helaas en dat zou niet moeten....

E-mailadres

Reactie van/namens Attent Zorg en Behandeling, Intermezzo - Dieren

Dank voor uw waardering. Het is goed dat u aangeeft niet tevreden te zijn met het eten. Wij zullen dat zeker meenemen als...

6.5
Lees meer
12 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Fijne arts, ze was duidelijk. Zeer lieve verzorging. Ondanks dat ze de onderliggende ziekte op een zijspoor zetten was de revalidatie heel kort maar wel efficient.

E-mailadres

Reactie van/namens Attent Zorg en Behandeling, Intermezzo, Geriatrische Revalidatie - Dieren

Dank u voor de waardering van onze specialist ouderengeneeskunde. Fijn dat u tevreden over de snelle en efficiënte revalidatie....

9.2
Lees meer
23 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Er werd veel gedaan voor en met de patiënten. Verzorging was prima. Personeel was vriendelijk, behulpzaam, ook voor mij als echtgenoot/mantelzorger.

E-mailadres

Reactie van/namens Attent Zorg en Behandeling, Intermezzo, Geriatrische Revalidatie - Dieren

Hartelijk dank voor de mooie waardering. Fijn dat u zo tevreden bent. We zullen het doorgeven aan de afdeling.

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Knopper, M.

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

Attent Zorg en Behandeling, Intermezzo, Dieren
-

0 waarderingen