Naar de navigatie Naar de inhoud

BrabantZorg, Sint Jan

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.4

uit 16 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van BrabantZorg, Sint Jan - Uden op 14 september 2021

Afspraken

10

Verpleging

10

Omgang medewerkers

10

Kwaliteit van leven

10

Luisteren

10

Accommodatie

8

Toelichting

Mijn moeder verblijft hier bijna 8 jaar! Mijn vader is hier overleden, dat is op een mooie waardige manier gegaan. In 8 jaar tijd heeft mijn moeder veel ingeleverd, heeft constant hulp nodig met verzorging en hulp bij de maaltijd. Zorg en ook het andere personeel is geduldig, professioneel en liefdevol. Gelukkig is er ook nog tijd voor een grapje en een praatje, ze kennen ons ook als familie dit is prettig want is is toch “ het huis” van moeder en oma. Grote bewondering voor de zorg, zeker omdat er steeds meer bezuinigd wordt van bovenaf! Ze zouden eens een paar dagen mee moeten draaien en dan ervaren dat er niets vanaf kan. Klaproos is voor ons een prettige afdeling


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor BrabantZorg, Sint Jan? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.