Naar de navigatie Naar de inhoud

Cardia, locatie Landscheiding

Verpleeghuiszorg

8
.1

uit 38 waarderingen

Over Cardia, locatie Landscheiding

Cardia, Landscheiding

Cardia Landscheiding is een woonzorglocatie in Den Haag Mariahoeve. Landscheiding ligt dichtbij het prachtige landgoed Marlot. U kunt hier dus heerlijk wandelen. U kunt bij Landscheiding terecht voor een woning met zorg en verpleging. We hebben diverse appartementen voor mensen met dementie en met chronische lichamelijke aandoeningen (somatiek). Onze bewoners hebben een eigen sanitaire voorziening. Er zijn daarnaast diverse faciliteiten zoals een kapper, fysiotherapeut en een therapeutisch zwembad. We beschikken ook over enkele echtparenappartementen. Indien u en uw partner beiden beschikken over een zorgindicatie, kunt u mogelijk in aanmerking komen voor een echtparenappartement.

We nodigen u van harte uit in ons gezellige Grand Café. Dit is de ideale plek om andere bewoners of mensen uit de wijk te ontmoeten en een lekker kopje koffie te drinken of een lekkernij te halen. In Cardia Landscheiding vindt u kleinschalige woonvormen. Dit betekent dat er op elke etage huiskamers te vinden zijn, waar u met een kleine groep de maaltijd kunt eten of waar activiteiten worden georganiseerd. 

Cardia Landscheiding is bestemd voor bewoners met dementie en zorgprofiel VV05 of VV07 of bewoners met chronische lichamelijke klachten (somatiek) en zorgprofiel VV06 of VV08. 

Cardia, onze locaties

Cardia heeft vijf locaties: Landscheiding, Tabitha en de Thuishaven in Den Haag, Onderwatershof in Rijswijk en Floriadehof in Zoetermeer. We hebben vier ontmoetingscentra in de regio Haaglanden voor ouderen met beginnende dementie en hun mantelzorgers. Naast verzorgings- en verpleeghuiszorg bieden wij passende verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp bij u thuis.

Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie in de regio Haaglanden. Wij zijn kleinschalig georganiseerd en verlenen zorg en ondersteuning vanuit onze visie dat ieder mens uniek is en gewaardeerd wordt. Zorg die past bij de levenswijze en het levensverhaal van onze cliënten.

Geloofwaardig en deskundig. Met liefde en aandacht. In een plezierige omgeving die bijdraagt aan het welbevinden van onze cliënten. Ons streven is om daarbij de zelfredzaamheid van onze cliënten zoveel mogelijk te stimuleren. Met hart voor elkaar.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie, missie en visie op www.cardia.nl.

Waarderingen historie

2022
8.3
22 waarderingen
2021
7.8
15 waarderingen
2020
9.0
1 waardering
2019
8.4
2 waarderingen
2018
8.1
16 waarderingen
2017
7.6
25 waarderingen
2016
7.9
11 waarderingen
2015
5.0
1 waardering
2014
6.5
4 waarderingen
2010
7.0
7 waarderingen

Recente waarderingen

30 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Heel gezellige sfeer met vriendelijke mensen met goede zorg.

8.4
Lees meer
16 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Respect voor de kundige, betrokken medewerkers. Het omgaan met de bewoner(s), zoals je zelf en je naaste, je familielid behandeld wilt worden wordt zeer op prijs gesteld.

Reactie van/namens Cardia, locatie Landscheiding - Den Haag

Bedankt voor uw reactie en wat fijn dat u het zo ervaart. We zullen uw reactie doorgeven aan het team van Landscheiding.

7.3
Lees meer
13 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

prettige locatie in een mooie omgeving, mijn moeder wordt er met liefde en aandacht verzorgd, er is een uitgebreid welzijnsprogramma, twee maal per jaar een mdo en daarnaast altijd de mogelijkheid om...

Reactie van/namens Cardia, locatie Landscheiding - Den Haag

Bedankt voor uw reactie en wat fijn dat uw moeder het zo ervaart! Wij zullen uw reactie doorgeven aan het team van Landscheiding.

9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Handige links

Socials