Naar de navigatie Naar de inhoud

Careaz Hof van Flierbeek

Verpleeghuiszorg

8
.8

uit 49 waarderingen

Over Careaz Hof van Flierbeek

Hof van Flierbeek ligt aan de rand van Lichtenvoorde in een woonwijk met veel groen. U woont hier kleinschalig in een relatief nieuw gebouw. Samen met de andere bewoners van uw woongroep en een betrokken team van zorgmedewerkers vormt u een huishouden. U houdt zoveel mogelijk uw persoonlijke dagritme aan en draagt daarnaast uw steentje bij aan huishoudelijke taken. Op de begane grond is een heerlijke, ruimte tuin en op de eerste etage een fijn dakterras waar u gezellig kunt zitten en van het weer genieten. In de gezamenlijke huiskamer worden activiteiten op maat georganiseerd waar u aan deel kunt nemen. Bij Hof van Flierbeek werkt een zeer betrokken team van vaste zorgmedewerkers. Er heerst een gemoedelijke sfeer, het voelt vertrouwd en als ‘thuis’. Iedereen kent elkaar en persoonlijke aandacht staat voorop. In Hof van Flierbeek is ook een kinderopvang (Humanitas) gevestigd en er wonen mensen met een verstandelijke beperking (De Lichtenvoorde).

Hof van Flierbeek is een prettige woonomgeving voor mensen met lichamelijke beperkingen die intensieve zorg en behandeling nodig hebben. Ook voor mensen met dementie is het een comfortabele, veilige woonomgeving. Hof van Flierbeek biedt ook mogelijkheden voor tijdelijk wonen, bijvoorbeeld om te herstellen na een ziekenhuisopname (ELV).

  • Op de begane grond zijn vier woongroepen, elk voor zes of zeven bewoners met dementie. U hebt een kamer met een eigen badkamer. Daarnaast kunt u altijd terecht in de gezamenlijke huiskamer voor activiteiten, een kopje koffie of om samen te eten.
  • Op de eerste verdieping zijn twee woongroepen, elk voor zes bewoners met complexe lichamelijke beperkingen. U hebt een ruim appartement (35 m2) met een woonkamer en keukenblok, een aparte slaapkamer en eigen badkamer. Enkele appartementen hebben een plafond-tillift en automatische deuren.

Alle kamers en appartementen zijn voorzien van een bed, linnenkast, vloer- en muurbekleding en gordijnen. U richt uw kamer of appartement verder in met uw eigen spullen. Hof van Flierbeek heeft een lift en is daarmee geschikt voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn.

Waarderingen historie

2024
10
1 waardering
2023
9.2
15 waarderingen
2022
8.7
11 waarderingen
2021
8.9
15 waarderingen
2020
8.0
8 waarderingen
2019
8.7
6 waarderingen
2018
8.5
6 waarderingen
2017
8.1
4 waarderingen
2016
7.6
11 waarderingen

Recente waarderingen

19 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Je kunt niet beter wensen top

Reactie van/namens Careaz Hof van Flierbeek - Lichtenvoorde

Bedankt voor de geweldige waardering. We zullen dit uiteraard met de zorgteams delen. Met vriendelijke groeten, Christel...

7 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Ben in meerdere verpleeghuizen geweest , met goede zorg , maar op de Flierbeek is het toch wel top. Wat een geweldige verzorging en fijne lieve medewerkers. Alleen maar lof over dit verzorgingstehuis

3 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Goed team en perfecte verzorging! Ook fijn dat familie thuis mee kan lezen in het carenzorgt dosier.

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials