Naar de navigatie Naar de inhoud

Careaz Rapenburgerhof

Verpleeghuiszorg

8
.6

uit 11 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Careaz Rapenburgerhof

Dit prachtige, nieuwe gebouw naast de kerk van Lichtenvoorde beschikt over 32 ruime appartementen (45 m2) met een keukentje en zitgedeelte, een afgescheiden slaapkamer en een aparte ruime badkamer. Een fijne plek met alle privacy en voldoende ruimte om familie of kennissen te kunnen ontvangen. Heeft u behoefte aan meer reuring, dan kunt u terecht in de grote gezellige buurtkamer waar elke etage over beschikt. Hier kunt u elkaar ontmoeten, samen eten en meedoen aan activiteiten. De begane grond heeft aan de achterkant een afgeschermde tuin waar u heerlijk kunt genieten van het buitenzijn. De verdiepingen hebben elk een gemeenschappelijk balkon met uitzicht op de kerk en het terrein aan de achterzijde van het gebouw.

De locatie Antoniushove is dichtbij. U kunt gebruik maken van verschillende faciliteiten die Antoniushove te bieden heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld samen met familie een kopje koffie drinken in het Grand Café. 

Careaz werkt vanuit positieve gezondheid, waar bij er vooral gekeken wordt naar wat u wél kan en wat familie of omgeving kan doen om u te ondersteunen. Zodat u 'uw eigen leefwijze' zolang mogelijk kunt voortzetten. Er is altijd een zorgmedewerker dichtbij.  Het vaste team aan zorgmedewerkers doet er alles aan om u een vertrouwd en veilig gevoel te geven bij Rapenburgerhof. Velen van hen komen uit de buurt zodat u vertrouwd 'plat kunt proat'n als u dat wilt. Samen bespreekt u aan welke zorg en ondersteuning u behoefte heeft.   

In Rapenburgerhof wonen mensen met dementie in een prettige, veilige woonomgeving. U kunt hier wonen als u een indicatie hebt vanuit de de Wet langdurige zorg (Wlz). De appartementen zijn allemaal geschikt voor één persoon of een echtpaar dat beiden een indicatie heeft.

Waarderingen historie

2024
9.2
2 waarderingen
2023
8.6
7 waarderingen
2022
8.2
2 waarderingen

Recente waarderingen

5 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Ben heel tevreden over de gehele verzorging en de behulpzaamheid. en de vriendelijkheid van het personeel. alle lof voor hen.

9.0
Lees meer
29 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Hele goede zorg en aandacht voor de bewoner en ook voor de naasten.

9.4
Lees meer
24 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Het beleid dat 2 zorgmedewerkers 8 dementerende bewoners in het spitsuur moeten verzorgen is niet toereikend, omdat de overige bewoners alleen worden gelaten. Wat zeer goed is, zijn de activiteiten...

8.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials