Naar de navigatie Naar de inhoud

Carintreggeland, Eugeria, Verpleeghuis

Verpleeghuis en verzorgingshuis

9
.2
Adres
Roskamstraat 6 7602 JT Almelo
Telefoon
088-3677000
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Carintreggeland, sector Ouderenzorg
Er zijn 21 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Carintreggeland, Eugeria, Verpleeghuis

Profielfoto Carintreggeland, Eugeria, Verpleeghuis  - Almelo

Wat is onze visie?

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere cliënt is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de cliënt, binnen mogelijkheden die de cliënt heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de cliënt aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is.

Carintreggeland biedt een breed scala aan diensten en producten op het gebied van wonen, welzijn en zorg en doet dit voor ruim 9000 klanten. Zo’n 1700 klanten wonen in één van de Carintreggeland Huizen.

 

 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Als Carintreggeland zijn we vernieuwend, proactief en creatief. We doen ons werk met trots en soms met een stukje bravoure. Maar altijd is ons doel een waardevol leven voor onze cliënten. De rode draad is de eigen regie waarmee de cliënt zo lang mogelijk grip houdt op zijn/haar eigen leven.