Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Charim, locatie 't Boveneind

Verpleeghuis en verzorgingshuis

7
.8
Adres
Prinses Christinaplantsoen 90 3905 JZ Veenendaal
Telefoon
0800-0711
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Zorggroep Charim

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Zorggroep Charim, locatie 't Boveneind

Profielfoto Zorggroep Charim,  locatie 't Boveneind  - Veenendaal

Op loopafstand van het centrum van Veenendaal ligt ‘t Boveneind. Zorgcentrum ’t Boveneind werd opgericht in 1966. In 1978 werd de huidige locatie in gebruik genomen. Rondom ‘t Boveneind staan aanleunwoningen.

Naast de locatie ligt Dragonder, waar kleinschalig wonen met verpleegzorg wordt geboden.

In de ‘Binnenhof’ bij de entree vindt u gezellige zitjes en een winkel. Op elke verdieping is een overdekt balkon voor gezamenlijk gebruik. Het sfeervolle restaurant ’t Raedthuys is eind 2010 geheel gerenoveerd.

’t Boveneind staat voor een compleet zorgaanbod, persoonlijke aandacht en een warme en levendige sfeer. Het zijn zaken die bewoners, hun familie en mantelzorgers waarderen aan woonzorgcentrum ’t Boveneind. ’t Boveneind is gelegen op loopafstand van het centrum van Veenendaal. 

 

Komt u tijdelijk of voor langere tijd in ’t Boveneind wonen? U zult zich snel bij ons thuis voelen. Want ’t Boveneind staat voor gezelligheid en een levendige sfeer. Er is een sterke onderlinge verbondenheid. Onze medewerkers staan dicht bij de bewoners. U ziet het ook terug in kleine dingen. Even een praatje maken of een handje helpen als dit nodig is.