Waardering van Cordaan, Hof van Sloten - Amsterdam op 18 oktober 2019

  • 6
  • 7
  • 9
  • 7
  • 6
  • 8

Gemiddeld cijfer

7.2

Toelichting

Revalidatie. Hof van Sloten heeft enkele revalidatieafdelingen en opent er binnenkort nog twee. Revalidatie is jammer genoeg bepaald niet de sterkste kant. Fysiotherapie met gedurende 5 dagen een half uur per dag schiet tekort in het revalidatieproces. Bij de intake wordt er bij de nieuwkomer op aangedrongen vooral ook zelf te oefenen. Daarvoor is een zaaltje beschikbaar waar de belangrijkste oefenapparatuur staat opgesteld. Helaas wordt het zaaltje van maandag t/m vrijdag van de ochtend tot de avond als vergaderzaal gebruikt. Om die reden kan de kwaliteit van de revalidatie niet hoog worden aangeschreven. Niet de deskundigheid van de fysiotherapeuten, maar de capaciteit is erg beneden peil. Het zal wel aan budgettaire beperkingen liggen. Het eten. In gemeenschappen zoals in Hof van Sloten is de kwaliteit ht eten vaan onderwerp van gesprek. De dagelijkse warme maaltijd is behoorlijk gevarieerd. Jammer dat vrijwel alle groenten veel en veel te gaar worden gekookt.

Reactie van/namens Geriatrische revalidatiezorg Cordaan, Revalidatie Hof van Sloten - Amsterdam

Dank dat u de moeite heeft genomen om te reageren op ZorgkaartNederland. De ruimte wordt o.a. ook gebruikt voor mdco en 2 dagdelen voor school en soms andere overlegmomenten. Met het openen van de F vleugel (afgelopen week) is er ook een vergaderruimte en lesruimte bijgekomen, waardoor de ruimte inmiddels meer beschikbaar is voor fysio en ergo. Toen de F-vleugel er nog niet was, was het wel mogelijk om op andere etages te oefenen.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Cordaan, Hof van Sloten? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.

Partners van ZorgkaartNederland