Naar de navigatie Naar de inhoud

Cordaan, Woonzorgcentrum Buitenveldert

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.0
Adres
Doornburg 2 1081 JB Amsterdam
Telefoon
020-5046000
Locatie

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Cordaan, Woonzorgcentrum Buitenveldert

Profielfoto Cordaan, Woonzorgcentrum Buitenveldert  - Amsterdam

Modern wonen in een bosrijke omgeving

Woonzorgcentrum Buitenveldert is een nieuw, modern woon- en zorgcentrum voor ouderen in een prachtige groene omgeving in Amsterdam Zuid. In de ruime, lichte appartementen kunt u aangenaam wonen, meedoen aan de sociale en culturele activiteiten en gebruik maken van alle voorzieningen.

 

Wonen

 

In Buitenveldert kunt u zelfstandig wonen in uw eigen appartement. Daarnaast kunt u hulp en ondersteuning krijgen waar u dat nodig heeft. Hulp in de huishouding bijvoorbeeld, of ondersteuning bij het douchen. Natuurlijk staat uw zelfstandigheid centraal. U houdt zelf de regie over uw leven. Wij vullen aan waar u hulp nodig heeft.

 

De omgeving

Buitenveldert staat in een rustige buurt in Zuid, op de grens van Amsterdam en Amstelveen. De omgeving is prachtig groen. In het Amsterdamse bos kunt u genieten van de rust en de natuur en er heerlijke wandelingen maken. In de directe omgeving van woonzorgcentrum Buitenveldert vindt u verschillende winkels. U kunt er terecht voor uw dagelijkse boodschappen of om gezellig te winkelen.

 

Ook voor de buurt

Buurtbewoners zijn van harte welkom om eens binnen te lopen bij Buitenveldert. U kunt genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant of zomaar even langskomen.

 

Familieleden

Uiteraard zijn ook familieleden welkom. U kunt een hapje mee eten in ons restaurant of deelnemen aan de activiteiten.

 

Zorg bij Buitenveldert

- Activerende begeleiding

- Ondersteunende begeleiding

- Hulp bij het huishouden

- Persoonlijke verzorging

- Verpleging

- Dagbesteding

 

Meer informatie? kijk op https://www.cordaan.nl/locatie/buitenveldert of u kunt bellen met het Cliënten Servicebureau: 088 267 32 26.

 

Rondleiding? Bent u geïnteresseerd in woonzorgcentrum Buitenveldert? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Bel voor een afspraak: (020) 5046000.