Naar de navigatie Naar de inhoud

Cordaan, Woonzorgcentrum De Buitenhof

Verpleeghuis en verzorgingshuis

6
.9
Adres
Nieuw Herlaer 2 1083 BD Amsterdam
Telefoon
020-5044000
Locatie

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Cordaan, Woonzorgcentrum De Buitenhof

Profielfoto Cordaan, Woonzorgcentrum De Buitenhof  - Amsterdam

Wonen in een rustige, groene omgeving

Zorgcentrum De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid, tegenover het Amstelpark. Het is een sfeervol, modern zorgcentrum waar onze bewoners graag verblijven. De Buitenhof biedt woningen met zorg, begeleiding of verpleging voor ouderen. Op 'Ons Dorpsplein' op de begane grond zijn activiteiten voor bewoners van De Buitenhof waar ook buurtgenoten, familie en vrienden welkom zijn.

 

Wonen

In De Buitenhof woont u zelfstandig in een één- of tweekamerappartement met de hulp en voorzieningen die u nodig heeft. De appartementen zijn ruim en comfortabel, en hebben een eigen keuken en badkamer. Door de inrichting van het appartement kunnen wij ook aan complexe zorgvragen beantwoorden zonder dat dit ten koste gaat van het wooncomfort.

 

De omgeving

De Buitenhof ligt in een rustige, groene omgeving. Tegenover De Buitenhof is het Amstelpark. U kunt er prettig wandelen of op een bankje zitten aan het water. Ook langs de Amstel kunt u een prachtige wandeling maken. Het Kastelenplein is in de buurt van De Buitenhof. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Winkelcentrum Gelderlandplein is de ideale plek voor een gezellig middagje winkelen.

 

Ook voor de buurt

Buurtbewoners kunnen elke dag van 10:00 tot 21:30 uur bij De Buitenhof terecht voor een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Tussen de middag zijn er heerlijk belegde broodjes en snacks in het restaurant. In de avond serveren wij smaakvolle, gezonde maaltijd. U kunt ook gebruik maken van onze biljarttafel, kapsalon of fitnessruimten. Houd ook onze activiteitenkalender in de gaten en kom eens langs voor een concert, bingo of gymnastiek op Ons Dorpsplein.

 

Familieleden

Voor familieleden van bewoners staat onze deur altijd open. Op ons sfeervolle dorpsplein organiseren we muziekoptredens, bingo en andere activiteiten waar u aan kunt meedoen. In ons gezellige restaurant bent u de hele dag welkom voor koffie met iets lekkers of een heerlijke warme maaltijd.

 

Ons team

Wij zijn trots op ons team van verpleegkundigen en verzorgenden, doktersassistenten, specialisten ouderengeneeskunde en revalidatie. En speciaal de vele vrijwilligers en mantelzorgers die onze vaste medewerkers ondersteunen.Dit team van betrokken, goed opgeleide mensen helpt de bewoners om het leven in te delen zoals zij dat wensen. Ons team zet zich ook in om mensen uit de wijk te ondersteunen zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen.

 

Hospice-unit

Speciaal voor mensen die een korte levensverwachting hebben en (tijdelijk) niet thuis of in het ziekenhuis kunnen of willen verblijven, heeft De Buitenhof een hospice-unit met zes appartementen. Deze hospice-unit bevindt zich op de vierde etage van De Buitenhof. Een deskundig team zorgt voor een comfortabel verblijf en biedt de zorg en ondersteuning die in deze laatste levensfase nodig zijn.

 

Zorg bij de Buitenhof

- Begeleiding

- Hulp bij het huishouden

- Persoonlijke verzorging

- Verpleging

- Fysiotherapie

- Logopedie

- Ergotherapie

- Parkinson dagbesteding

 

Meer informatie? kijk op https://www.cordaan.nl/locatie/de-buitenhof of u kunt bellen met het Cliënten Servicebureau: 088 267 32 26.

 

Rondleiding? Bent u geïnteresseerd in woonzorgcentrum de Buitenhof? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Bel voor een afspraak: (020) 504 40 00