6.3
Cordaan, Woonzorgcentrum Eben Haëzer - Amsterdam

Cordaan, Woonzorgcentrum Eben Haëzer - Amsterdam

Verpleeghuis en verzorgingshuis

AdresWisseloord 219
1106 MB Amsterdam
Telefoon 020-5642000
Locatie Deze locatie is onderdeel van Cordaan, sector Verzorgingshuizen en verpleeghuizen
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 87 waarderingen
82% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel

Cordaan, Woonzorgcentrum Eben Haëzer - Amsterdam

Verzorgd wonen in een groene omgeving

Eben Haëzer is een woonzorgcentrum in Amsterdam Zuidoost. Het centrum biedt een unieke combinatie van aanleunwoningen, éénkamerappartementen en een dienstencentrum. Wonen in Eben Haëzer betekent wonen in een eigen appartement of kamer met hulp waar u dat nodig heeft.

 

Wonen

Bij Eben Haëzer woont u in een eigen appartement of kamer. U krijgt hulp waar u dat nodig heeft. Ons team van betrokken, goed opgeleide mensen helpt u om uw leven in te delen zoals u wenst. De ondersteuning is zoveel mogelijk afgestemd op uw behoeften. Dat kan zijn in uw eigen appartement of in een woongroep met gezamenlijke huiskamer en eetkamer.

 

De omgeving

Eben Haëzer ligt in een groene omgeving waar u heerlijk kunt wandelen. Op loopafstand is winkelcentrum Gein. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen.

 

Ook voor de buurt

Woont u in de buurt? Dan kunt u gebruik maken van onze voorzieningen in het wijkservicepunt. U bent welkom in ons restaurant. Tussen 12.00 uur en 13.00 uur wordt een warme maaltijd geserveerd.

 

Familieleden

Als familielid kunt u meedoen met de activiteiten in de gezamenlijke woonkamer. U bent van harte welkom.

 

Meer informatie? kijk op https://www.cordaan.nl/locatie/eben-haezer of u kunt bellen met het Cliënten Servicebureau: 088 267 32 26.

 

Rondleiding? Bent u geïnteresseerd in Eben Haëzer? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Bel voor een afspraak: (020) 346 21 11.
Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

 • 8 waarderingen
  6.4
 • 23 waarderingen
  7.5
 • 4 waarderingen
  2.9
 • 51 waarderingen
  6.1
Meer

Toelichting
Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Waarderingen

 • Geplaatst op 19 mei 2016

  Het betreft hier mijn moeder, die helaas op 10-5-2016 is overleden in Het O.L.V.G ziekenhuis oost.. Mijn moeder zat sinds 01-04-2014 in Eben Haëzer en heeft altijd goede verzorging gehad, en ook...

 • Geplaatst op 15 mei 2016

  de medewerkers waren vriendelijk, mijn moeder was daar om te revalideren, daar werd weinig mee gedaan, vind het er stinken, het eten werd met de maand minder en slechter, weinig vertier,

 • Geplaatst op 6 mei 2016

  Mijn man was zowel dement als gehandicapt waardoor hij in een rolstoel zat. Hij zat op de verpleegafdeling. De medische verzorging op de verpleegafdeling was goed. Ondanks dat het personeel soms...

  4 personen vinden dit een nuttige waardering.

Foto's en video's

Twitter Cordaan, Woonzorgcentrum Eben Haëzer