Naar de navigatie Naar de inhoud

De Marq

Organisatie

7
.3

uit 16 waarderingen. Deze organisatie heeft te weinig waarderingen.

Over De Marq

Bij De MARQ kunt u terecht voor gespecialiseerde revalidatie en herstel. Bij De MARQ wordt meer mogelijk gemaakt. Iedere dag werken we samen aan het bereiken van uw persoonlijke  doelen binnen een veilige omgeving waarin het revalidatie proces centraal staat in alles wat u doet.

Bij De MARQ staat een compleet team aan specialisten voor u klaar om uw persoonlijke revalidatiedoelen te kunnen behalen. Zo is er een nauwe samenwerking tussen de specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, zorgconsulent, verpleegkundigen, verzorgenden, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, activiteitentherapeuten en maatschappelijk werkenden. Zij zullen er alles aan doen om uw therapie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Alles is therapie bij De MARQ. Dit doen we met een frisse blik, vol enthousiasme en met kennis van zaken.  En door alles op de afdeling, tijdens uw verblijf bij ons, in het teken te stellen van uw therapie. De ene keer betekent dat, dat u oefeningen doet met onze fysio, een andere keer dat u zelfstandig weer een stukje loopt van uw kamer naar de eetgelegenheid. We dagen u uit om de dagelijkse dingen weer opnieuw aan te leren, door niet teveel ‘over te nemen’ maar u het zelf waar mogelijk weer te laten proberen.

Bij de MARQ wordt intensief samengewerkt. Zowel tussen onze eigen specialisten onderling, als met andere zorginstellingen in de regio zodat er, als u weer naar huis kunt, goede afspraken gemaakt zijn. Want zo gezond en  zelfstandig mogelijk weer verder kunnen, vraagt om een teamprestatie. Dat doen we samen met u!

Waarderingen historie

2022
6.5
6 waarderingen
2021
9.3
2 waarderingen
2020
5.8
1 waardering
2019
8.0
4 waarderingen

Locaties

Er vallen 4 locaties onder deze organisatie, waaronder:

Logo icon Geriatrische revalidatiezorg De Marq, locatie Zevenbergen - Zevenbergen
De Marq, locatie Zevenbergen

Geriatrische revalidatiezorg

Locatie

Zevenbergen

8.8

1 waardering

Logo icon Geriatrische revalidatiezorg De Marq, locatie Etten-Leur - Etten-Leur
De Marq, locatie Etten-Leur

Geriatrische revalidatiezorg

Locatie

Etten-Leur

4.8

4 waarderingen

Logo icon Geriatrische revalidatiezorg De Marq, locatie Leuvenaarstraat - Breda
De Marq, locatie Leuvenaarstraat

Geriatrische revalidatiezorg

Locatie

Breda

8.1

9 waarderingen

Bekijk alle locaties

Handige links

Geriatrische revalidatie

Socials