Naar de navigatie Naar de inhoud

De Marq, locatie Zevenbergen

Revalidatiezorg

9
.3

uit 9 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over De Marq, locatie Zevenbergen

Bij De MARQ kunt u terecht voor gespecialiseerde revalidatie en herstel. Bij De MARQ wordt meer mogelijk gemaakt. Iedere dag werken we samen aan het bereiken van uw persoonlijke  doelen binnen een veilige omgeving waarin het revalidatie proces centraal staat in alles wat u doet.

Bij De MARQ staat een compleet team aan specialisten voor u klaar om uw persoonlijke revalidatiedoelen te kunnen behalen. Zo is er een nauwe samenwerking tussen de specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, zorgconsulent, verpleegkundigen, verzorgenden, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, activiteitentherapeuten en maatschappelijk werkenden. Zij zullen er alles aan doen om uw therapie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Alles is therapie bij De MARQ. Dit doen we met een frisse blik, vol enthousiasme en met kennis van zaken.  En door alles op de afdeling, tijdens uw verblijf bij ons, in het teken te stellen van uw therapie. De ene keer betekent dat, dat u oefeningen doet met onze fysio, een andere keer dat u zelfstandig weer een stukje loopt van uw kamer naar de eetgelegenheid. We dagen u uit om de dagelijkse dingen weer opnieuw aan te leren, door niet teveel ‘over te nemen’ maar u het zelf waar mogelijk weer te laten proberen.

Bij de MARQ wordt intensief samengewerkt. Zowel tussen onze eigen specialisten onderling, als met andere zorginstellingen in de regio zodat er, als u weer naar huis kunt, goede afspraken gemaakt zijn. Want zo gezond en  zelfstandig mogelijk weer verder kunnen, vraagt om een teamprestatie. Dat doen we samen met u!

Waarderingen historie

2024
9.5
1 waardering
2023
9.4
7 waarderingen
2022
8.5
1 waardering
2019
8.8
1 waardering

Recente waarderingen

17 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Door de complexiteit van mijn aandoeningen is er heel respectvol met mijn omgegaan. Ik voelde mij veilig en zeer gezien. Een top team!

9.5
Lees meer
30 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

hele goede organisatie en gemotiveerde medewerkers. niets dan lof!

25 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

De medewerkers waren bijzonder behulpzaam, gaven veel informatie, er was goed overleg en de kamer was heel compleet ingericht. Dit alles in een prettige omgeving zoals een restaurant en in het...

9.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Handige links

Geriatrische revalidatie

Socials