Naar de navigatie Naar de inhoud

De Pastorie Zorg

Verpleeghuis en verzorgingshuis

9
.0

uit 24 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van De Pastorie Zorg - Aarle Rixtel op 13 september 2021

Afspraken

9

Verpleging

10

Omgang medewerkers

10

Kwaliteit van leven

10

Luisteren

10

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Dementie

Toelichting

Ons moeder (en eerder ook ons vader) verblijft nu ongeveer 4 jaar in de Pastorie en nog geen moment spijt van gehad. Ze konden er eerst samen in appartement blijven wonen en daarna is ons moeder intern verhuisd naar eigen kamer. Top personeel die heel zorgzaam en met persoonlijke touch kunnen omgaan met zowel dementerende als lichamelijk beperkte bewoners. En ook genoeg medewerkers! die bovenal zorgzaam en lief zijn. Er zijn heel veel leuke activiteiten: van muziekavond naar dansavond naar allerlei bezoeken van fanfare, trio's etc. naar eigen activiteiten als Pastorie got talent, bingo, schilderen etc. als uitjes naar Snoepwinkel Jantje, bos of even weg met een bewoner op de duo fiets (die wij ook mogen gebruiken). Bovenal een heerlijk en rustig gevoel bij ons kinderen en dat haar zorg zo goed geregeld is.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor De Pastorie Zorg? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.