Naar de navigatie Naar de inhoud

De Rijnhoven, Kleinschalig (groeps)wonen Coninckshof

Verpleeghuiszorg

7
.6

uit 4 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Waardering van De Rijnhoven, Kleinschalig (groeps)wonen Coninckshof - Vleuten op 24 januari 2021

Afspraken

4

Verpleging

4

Omgang medewerkers

5

Kwaliteit van leven

4

Luisteren

4

Accommodatie

3

Aandoening / behandeling

Dementie

Toelichting

Ik verwacht meer persoonlijke aandacht/ verzorging en hygiëne van de leefomgeving. Meer medische begeleiding. Ik ervaar dat de aangeboden zorg niet op maat is, maar dat volgens een soort "stappenplan" de bewoner een stukje zorg krijgt, zonder te kijken naar wat er individueel noodzakelijk is. Verzoek van contactpersoon hier verbetering in aan te brengen, ervaar ik als niet gehoord, Betere communicatie met de contact persoon bij incidenten. Meer overleg nodig óók over reguliere behoeften. Onduidelijk wie het aanspreekpunt is. Mede door wisselende bezetting. Geen communicatie hierover naar contactpersoon. Geen respect voor privacy van de bewoner. Bewoners kunnen bij elkaar op de kamer én in elkaars kasten komen. Hierdoor raken dingen kwijt. Contactpersoon heeft hierover geklaagd maar krijgt "geen gehoor '' daar dit het beleid is.

Reactie van/namens De Rijnhoven, Kleinschalig (groeps)wonen Coninckshof - Vleuten

Wij betreuren dat onze zorg- en dienstverlening niet voldoet aan uw verwachtingen. Uw signaal nemen wij zeer serieus. Onze directie nodigt u uit om in gesprek te gaan over de door u geschetste situatie.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor De Rijnhoven, Kleinschalig (groeps)wonen Coninckshof? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.