Naar de navigatie Naar de inhoud

De Wever, Boshuis

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.3

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over De Wever, Boshuis

Boshuis is de nieuwe locatie van De Wever, gelegen midden in het groen van Stadsbos013. Op locatie Boshuis woont u midden in de natuur. Het bos nodigt uit om een wandeling te maken, om vanuit uw raam te luisteren naar een vogelconcert of om met een kopje koffie op het terras te genieten van de rust om u heen. 

U kunt niet alleen buiten van de natuur genieten, de ruimtes in locatie Boshuis zijn zo ontworpen dat de natuur ook binnen komt. Door de grote ramen is er veel lichtinval en zicht op de omgeving. 

 

Voordelen van wonen in De Wever Boshuis

  • Wonen in de natuur brengt rust en ontspanning. De groene omgeving heeft een positieve invloed op uw welzijn. 
  • Op locatie Boshuis is veel ruimte voor ontmoeting. Niet alleen in de gezamenlijke woonkamers, maar ook in de brasserie of in de recreatietuin.
  • U kunt buiten en binnen wandelen. Rondom locatie Boshuis liggen wandelpaden met voldoende bankjes om even te rusten. Ook in locatie Boshuis kunt u een wandelpad volgen en in de vele zitjes genieten van het mooie uitzicht. 
  • Zorg van De Wever dichtbij. Deskundige medewerkers en vrijwilligers van De Wever staan voor u klaar.

De zorgstudio’s in Boshuis zijn geschikt voor mensen met een zorgzwaartepakket 5 en 7 met behandeling. 

Woonvorm Op locatie Boshuis zijn in totaal 128 zorgstudio’s aanwezig. Alle zorgstudio’s zijn geschikt voor een persoon en hebben een leefruimte met woongedeelte, open keuken en slaapgedeelte. De zorgstudio’s zijn voorzien van een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.   Voorzieningen U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die op Boshuis aanwezig zijn, zoals de brasserie, kapsalon, pedicure en de gemeenschappelijke woonkamers. Buiten kunt u gebruik maken van het terras en van de recreatietuin.   Bereikbaarheid In de omgeving van Boshuis is een ruim aantal parkeerplaatsen aanwezig. Op loopafstand ligt een bushalte waar circa vier keer per uur een bus stopt.

 

Waarderingen historie

2022
8.3
8 waarderingen

Recente waarderingen

14 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder is verhuisd vanuit kievitshorst naar boshuis, ondanks dat de verhuizing niet verblijvend was, zijn we achteraf heel blij. Lieve zusters meeverhuisd en de groep is uitgebreid met lieve en...

9.2
Lees meer
3 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk, mooie nieuwe woonomgeving met bos ernaast, gezellige buitenzitjes, ruim van opzet.

8.0
Lees meer
1 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder is bewoonster van De Wever Boshuis. Ik ben buitengewoon tevreden over de voorzieningen en de leefomgeving. Mijn moeder is helemaal opgefleurd sinds ze hier woont. De...

8.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen