Naar de navigatie Naar de inhoud

De Zorgcirkel, locatie Middelwijck

Verpleeghuiszorg

7
.3

uit 19 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over De Zorgcirkel, locatie Middelwijck

Wat is onze visie?

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

​In woonzorgcentrum Middelwijck heerst een gemoedelijke sfeer waar senioren uit de Beemster zich thuis voelen. U kunt er een appartement huren, maar u vindt er ook koopappartementen. Middelwijck is tevens wijksteunpunt voor de gemeente Beemster.

​Middenbeemster heeft een schilderachtige dorpskern, monumentale herenhuizen, prachtige boerderijen, een paar gezellige restaurants en de nodige winkels. U woont op loopafstand van de dorpskern. Daarnaast is er een bushalte aan de Middenweg op circa 100m.

In Middelhof hebben wij plaats voor mensen met dementie en de mogelijkheid voor kortdurend verblijf. Vanuit Middelwijck bieden wij ook thuiszorg en huishoudelijke hulp.

Middelhof is een afdeling van Middelwijck waar mensen met dementie leven in kleine woongroepen op een manier zoals zij dat altijd gewend zijn.

Zorg & Behandeling

Er zijn zorgwoningen bij de locatie. Verder kamers met gespecialiseerde verpleeghuiszorg dementie voor kleinschalig wonen, er is herstel- of respijtzorg, een beperkt ontmoetingscentrum, er is ruimte voor dagbehandeling en er ​worden dagactiviteiten georganiseerd. Op kleinschalige basis zijn de volgende behandelingen mogelijk: specialist ouderengeneeskunde, ergotherapie, fysiotherapie, logopedie en een diëtiste.

Waarderingen historie

2023
9.8
1 waardering
2020
7.2
18 waarderingen
2019
5.5
1 waardering
2010
8.0
1 waardering

Recente waarderingen

8 mei 2023 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn zeer tevreden over Middelwijck . Zowel de locatie , locatiemanager als de medewerkers zijn allemaal even keurig, correct en vakbekwaam.

Reactie van/namens De Zorgcirkel, locatie Middelwijck - Middenbeemster

Hartelijk dank voor uw mooie waardering! Wij zullen dit delen met de medewerkers.

9.8
Lees meer
29 oktober 2020 - Geplaatst door de redactie

Ik vind het gebouw heel fijn, alles is begane grond met een mooie binnentuin waardoor mijn moeder van het ene hofje naar het andere kan lopen. De natuur geeft haar rust. Ook ben ik tevreden over...

6.8
Lees meer
29 oktober 2020 - Geplaatst door de redactie

De verzorgenden weten goed hoe ze met mijn vader moeten omgaan. De benadering is heel persoonlijk. Ook hebben ze aandacht voor de familie. Ik had een evv-er die alleen nachtdiensten draaide. Het was...

6.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials