Naar de navigatie Naar de inhoud

De Zorggroep, De Groenling

Verpleeghuiszorg

8
.9

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over De Zorggroep, De Groenling

De Groenling ligt aan de rand van het centrum van Panningen, in het Ringovenpark. Dit park, met monumentale bomen, karakteristieke hagen, oude muren en glooiende grasvelden, is genoemd naar de monumentale Ringoven, waar vroeger bakstenen werden gebakken. Deze Ringoven is verbouwd tot ontmoetingsruimte met maatschappelijke en culturele voorzieningen zoals o.a. een restaurant. Naast deze Ringoven staat het gebouw De Groenling. De Zorggroep heeft op vijf verschillende etages zorgappartementen voor 50 bewoners met een fysieke aandoening die meestal een ZZP-indicatie 4 of 6 hebben. In de overige ruimten zijn een aantal voorzieningen gehuisvest, zoals een basisschool en kinderopvang. Het is zo een gebouw voor mensen met en zonder beperking, waar jong en oud samenleven.

Als bewoner van De Groenling geniet u alle vrijheid en privacy. U woont in een eigen appartement, waarvan u zelf de sleutel heeft. De woningen zijn levensloopbestendig en dat betekent dat u er ook kunt blijven wonen als uw zorgvraag toeneemt. Uw appartement heeft een gebruiksoppervlakte van gemiddeld 55 m2 en is voorzien van een woonkamer met open keuken, een berging, een royale slaapkamer, een aparte badkamer met toilet, douche en wastafel en een balkon. Het woongebouw heeft drie buurtkamers. Deze kunnen gebruikt worden voor activiteiten. De appartementen zijn bereikbaar per lift en zijn voorzien van een belsysteem met een videoschermpje. Het gebouw heeft één centrale ingang. Bij deze ingang bevinden zich ook de deurbellen voor uw bezoek en de brievenbussen voor uw post.

De Groenling is zowel een verwijzing naar de oude Ringoven waar groenling de betekenis had van een nog niet gebakken steen, als ook naar het groene vogeltje dat in het Ringovenpark voorkomt. Het centrum van Panningen en alle voorzieningen zijn op loopafstand, zoals een kerk, de huisartsen, een apotheek, winkels en een bank.

Waarderingen historie

2023
8.9
7 waarderingen
2022
9.0
1 waardering

Recente waarderingen

17 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Tevreden over: het personee, de aandacht die zij krijgt. Kan beter: mijn moeder is zeer tevreden met haar zorgappartement en de geleverde zorg. Zij vindt de medewerkers heel prettig.

8.8
Lees meer
8 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Tevreden over: Betrokkenheid. Kan beter: Uitleg financiële plaatje

8.0
Lees meer
29 september 2023 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Tevreden over: De mensen zijn zeer vriendelijk en kundig. Ze laten de mensen in hun waarde. De woonsituatie is erg fijn. Kan beter: Wij als familie zijn zeer tevreden over de zorg die de mensen in de...

9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Handige links

De Zorggroep

Socials