Naar de navigatie Naar de inhoud

Dignis, Woonservicecentrum 't Holthuys

Verpleeghuiszorg

7
.8

uit 28 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Dignis, Woonservicecentrum 't Holthuys

’t Holthuys is het huis van het dorp. Een gezellig huis in Annen, waar u kunt wonen en waar van alles is te doen. 

In ’t Holthuys woont u in een comfortabel appartement in een veilige omgeving. Er zijn diverse vormen van zorg mogelijk, van thuiszorg tot volledige verzorging. Onze zorgmedewerkers zijn 24 uur per dag aanwezig. Ze kunnen u ook helpen bij problemen door het ouder worden, zoals vergeetachtigheid of lichamelijke klachten. Alle voorzieningen om prettig te wonen zijn in het huis aanwezig. Zoals een winkel, de wekelijkse markt met verswaren, de kapper en de wasserette.

Naast ’t Holthuys staat het complex met aanleunwoningen. Ook daar geven we thuiszorg. Huurders kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het huis.

Enkele appartementen hebben we ingericht voor tijdelijk verblijf, als u bijvoorbeeld moet herstellen van een operatie of bij ons wilt komen logeren.

In het restaurant serveert De Koks Herberg dagelijks smakelijke maaltijden, bereid met verse ingrediënten.  U kunt ook een maaltijd aan huis laten bezorgen.

De activiteitenbegeleiding en vrijwilligers organiseren dagelijks activiteiten, zoals spelletjes, handwerken, wandelen en gymnastiek. Maandelijks is er een muziekoptreden of een andere leuk evenement.

Dorpsbewoners zijn welkom bij de Inloop op dinsdagmiddag en woensdagmorgen. We hebben dagbesteding voor mensen die graag wat meer leeftijdgenoten ontmoeten. U kunt ook meedoen met de activiteiten in de Huiskamer.  

Waarderingen historie

2022
8.1
4 waarderingen
2021
7.7
4 waarderingen
2019
7.7
20 waarderingen
2018
7.3
14 waarderingen
2017
8.7
1 waardering
2016
7.9
15 waarderingen
2010
8.0
8 waarderingen

Recente waarderingen

10 mei 2022 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Door personeelsgebrek krijgt mijn vader minimale aandacht. Vaak vraagt hij er zelf ook niet om. Hij kan goed opschieten met de zusters en broeders. Indien nodig zijn de medewerkers altijd bereid tot...

8.0
Lees meer
9 mei 2022 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

De acoomodatie vind ik verouderd. De klamer van mijn bvroer ishet msischien ent niet. Kamer waar een bed instaat, maar het is best heel klein. het bed astaat altijd in de kamer. Ik ben zo tevreden...

8.3
Lees meer
28 april 2022 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

De zorg vind ik goed. Als er iets is dan kan ik bellen. Ik krijg altijd antwoorden op mijn vragen. Ik ga naar de activiteiten zoals sjoelen en koersbal. Verder is er niet veel. Voor Corona waren er...

7.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen