Naar de navigatie Naar de inhoud

Dignis, Woonservicecentrum 't Holthuys

Verpleeghuiszorg

7
.4

uit 13 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Dignis, Woonservicecentrum 't Holthuys

’t Holthuys is het huis van het dorp. Een gezellig huis in Annen, waar u kunt wonen en waar van alles is te doen. 

In ’t Holthuys woont u in een comfortabel appartement in een veilige omgeving. Er zijn diverse vormen van zorg mogelijk, van thuiszorg tot volledige verzorging. Onze zorgmedewerkers zijn 24 uur per dag aanwezig. Ze kunnen u ook helpen bij problemen door het ouder worden, zoals vergeetachtigheid of lichamelijke klachten. Alle voorzieningen om prettig te wonen zijn in het huis aanwezig. Zoals een winkel, de wekelijkse markt met verswaren, de kapper en de wasserette.

Naast ’t Holthuys staat het complex met aanleunwoningen. Ook daar geven we thuiszorg. Huurders kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het huis.

Enkele appartementen hebben we ingericht voor tijdelijk verblijf, als u bijvoorbeeld moet herstellen van een operatie of bij ons wilt komen logeren.

In het restaurant serveert De Koks Herberg dagelijks smakelijke maaltijden, bereid met verse ingrediënten.  U kunt ook een maaltijd aan huis laten bezorgen.

De activiteitenbegeleiding en vrijwilligers organiseren dagelijks activiteiten, zoals spelletjes, handwerken, wandelen en gymnastiek. Maandelijks is er een muziekoptreden of een andere leuk evenement.

Dorpsbewoners zijn welkom bij de Inloop op dinsdagmiddag en woensdagmorgen. We hebben dagbesteding voor mensen die graag wat meer leeftijdgenoten ontmoeten. U kunt ook meedoen met de activiteiten in de Huiskamer.  

Waarderingen historie

2023
6.5
5 waarderingen
2022
8.1
4 waarderingen
2021
7.7
4 waarderingen
2019
7.7
20 waarderingen
2018
7.3
14 waarderingen
2017
8.7
1 waardering
2016
7.9
15 waarderingen
2010
8.0
8 waarderingen

Recente waarderingen

11 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder van 92 jaar woont een ruime tijd in het Holthuys. Ze heeft lichamelijke ongemakken, die behandeld worden, wat niet door een ieder van de zorg nageleefd wordt. Dit vind ik erg schrijnend....

E-mailadres
6.0
Lees meer
8 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Bij een vraag wordt er vaak ja ja gezegd maar ben je weg wordt er vervolgens niets meegedaan. Mijn vaders evver is sinds mei niet meer aanwezig wie nu zijn evver is daar hebben we geen idee van dit...

E-mailadres
6.2
Lees meer
6 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Moeder van 94 woont in deze instelling, wij zijn zeer tevreden over de zorg en aandacht die ze hier krijgt. Zelf is moeder ook uiterst tevreden, ze geniet met volle teugen om hier zo te mogen wonen....

E-mailadres
9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen