Naar de navigatie Naar de inhoud

Dignis, Woonzorgcentrum De Veldspaat

Verpleeghuiszorg

8
.0

uit 109 waarderingen

Over Dignis, Woonzorgcentrum De Veldspaat

Veldspaat staat aan de rand van Vinkhuizen, dichtbij de winkels en het park. Senioren kunnen hier wonen met en zonder zorg. Leefplezier, goede zorg en veiligheid staan voorop. Alle voorzieningen voor een comfortabele woonomgeving zijn aanwezig.

 De appartementen van de zorgwoningen zijn ruim opgezet met een woonkamer en slaapkamer. Ze zijn ook geschikt voor (echt)paren. Verzorging en verpleging zijn 24 uur per dag aanwezig. U kunt ook hulp krijgen bij het huishouden en begeleiding bij problemen die u tegenkomt door het ouder worden.

 Voor mensen met dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen, is er beschermd wonen. Zij wonen in kleine groepen van acht tot twaalf personen met een gezamenlijke huiskamer. De omgeving is veilig en vertrouwd. Met slechts één gesloten voordeur op de begane grond is er veel ruimte om te bewegen.

 Als u zelfstandig wilt wonen, kunt u een appartement huren van Woonzorg Nederland. Ook deze zijn geschikt voor (echt)paren. Als u zorg nodig heeft, zijn de medewerkers van Dignis Zorg Thuis in de buurt.

 In het wijkrestaurant kunt u genieten van een goede en smaakvolle maaltijd. In de gezellige ambiance kunt u ook een kopje koffie of thee drinken met een versnapering erbij. Het restaurant is iedere dag geopend.

 In de Veldspaat worden veel activiteiten georganiseerd voor bewoners uit het huis en de wijk. In de Goudvink, even verderop, kunt u ook uw dag op een gezellige manier doorbrengen en buurtbewoners ontmoeten. 

Waarderingen historie

2023
7.7
40 waarderingen
2022
8.1
25 waarderingen
2021
8.2
43 waarderingen
2020
8.8
1 waardering
2019
7.9
23 waarderingen
2018
8.0
15 waarderingen
2017
8.4
8 waarderingen
2016
8.0
47 waarderingen
2010
7.1
22 waarderingen

Recente waarderingen

6 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Wat beter kan is dat je verplicht bent als bezoeker voor deze afdeling om gebruik te maken van de enige lift die er op deze afdeling is. Het is soms erg behelpen door drukte van mensen met rolstoelen...

9.0
Lees meer
5 december 2023 - Geplaatst door de redactie

De zorg gaat goed, er is voldoende aandacht voor mijn vader, ze motiveren en stimuleren hem voldoende om dingen te doen en hem bij de groep te betrekken. Het zorgdossier wordt niet altijd door...

7.0
Lees meer
5 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben zeer tevreden over de verzorging en ontevreden over de huisvesting. De verzorging is prima in orde, die is alert, attent en liefdevol, maar de accommodatie is ondermaats. Mevrouw heeft heel...

7.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Handige links

Wijkretaurant Veldspaat