Naar de navigatie Naar de inhoud

Dignis, Woonzorgcentrum De Veldspaat

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.1

uit 93 waarderingen

Informatie over

Over Dignis, Woonzorgcentrum De Veldspaat

Veldspaat staat aan de rand van Vinkhuizen, dichtbij de winkels en het park. Senioren kunnen hier wonen met en zonder zorg. Leefplezier, goede zorg en veiligheid staan voorop. Alle voorzieningen voor een comfortabele woonomgeving zijn aanwezig.

 De appartementen van de zorgwoningen zijn ruim opgezet met een woonkamer en slaapkamer. Ze zijn ook geschikt voor (echt)paren. Verzorging en verpleging zijn 24 uur per dag aanwezig. U kunt ook hulp krijgen bij het huishouden en begeleiding bij problemen die u tegenkomt door het ouder worden.

 Voor mensen met dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen, is er beschermd wonen. Zij wonen in kleine groepen van acht tot twaalf personen met een gezamenlijke huiskamer. De omgeving is veilig en vertrouwd. Met slechts één gesloten voordeur op de begane grond is er veel ruimte om te bewegen.

 Als u zelfstandig wilt wonen, kunt u een appartement huren van Woonzorg Nederland. Ook deze zijn geschikt voor (echt)paren. Als u zorg nodig heeft, zijn de medewerkers van Dignis Zorg Thuis in de buurt.

 In het wijkrestaurant kunt u genieten van een goede en smaakvolle maaltijd. In de gezellige ambiance kunt u ook een kopje koffie of thee drinken met een versnapering erbij. Het restaurant is iedere dag geopend.

 In de Veldspaat worden veel activiteiten georganiseerd voor bewoners uit het huis en de wijk. In de Goudvink, even verderop, kunt u ook uw dag op een gezellige manier doorbrengen en buurtbewoners ontmoeten. 

Waarderingen historie

2022
8.1
25 waarderingen
2021
8.2
43 waarderingen
2020
8.8
1 waardering
2019
7.9
23 waarderingen
2018
8.0
15 waarderingen
2017
8.4
8 waarderingen
2016
8.0
47 waarderingen
2010
7.1
22 waarderingen

Recente waarderingen

4 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Lief en betrokken personeel. Hebben hart voor hun werk. Nette locatie. Voldoende voorzieningen (winkels, park) in de buurt zodat een blokje om voor de bewoners ook leuk is.

9.7
Lees meer
7 juli 2022 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

De medewerkers zijn ontzettend lief voor mijn moeder. Als er iets is dan komen ze er gelijk aan. Als ze naar bed wil of eruit wil dan komen ze direct. Het gebouw ziet er heel mooi uit, vooral als je...

8.2
Lees meer
27 juni 2022 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ik vind het gebouw vanbinnen verouderd. De medewerkers behandelen mijn moeder zoals het hoort vind ik. De communicatie tussen de medewerkers en mijn moeder verloopt goed. Mijn moeder is vergeetachtig...

6.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Handige links

Wijkretaurant Veldspaat