Naar de navigatie Naar de inhoud

Dignis, Woonzorgcentrum De Veldspaat

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.1
Adres
Veldspaatstraat 368 9743 XV Groningen
Telefoon
050-5745100
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Dignis

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Dignis, Woonzorgcentrum De Veldspaat

Profielfoto Dignis, Woonzorgcentrum De Veldspaat  - Groningen

Veldspaat staat aan de rand van Vinkhuizen, dichtbij de winkels en het park. Senioren kunnen hier wonen met en zonder zorg. Leefplezier, goede zorg en veiligheid staan voorop. Alle voorzieningen voor een comfortabele woonomgeving zijn aanwezig.

 De appartementen van de zorgwoningen zijn ruim opgezet met een woonkamer en slaapkamer. Ze zijn ook geschikt voor (echt)paren. Verzorging en verpleging zijn 24 uur per dag aanwezig. U kunt ook hulp krijgen bij het huishouden en begeleiding bij problemen die u tegenkomt door het ouder worden.

 Voor mensen met dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen, is er beschermd wonen. Zij wonen in kleine groepen van acht tot twaalf personen met een gezamenlijke huiskamer. De omgeving is veilig en vertrouwd. Met slechts één gesloten voordeur op de begane grond is er veel ruimte om te bewegen.

 Als u zelfstandig wilt wonen, kunt u een appartement huren van Woonzorg Nederland. Ook deze zijn geschikt voor (echt)paren. Als u zorg nodig heeft, zijn de medewerkers van Dignis Zorg Thuis in de buurt.

 In het wijkrestaurant kunt u genieten van een goede en smaakvolle maaltijd. In de gezellige ambiance kunt u ook een kopje koffie of thee drinken met een versnapering erbij. Het restaurant is iedere dag geopend.

 In de Veldspaat worden veel activiteiten georganiseerd voor bewoners uit het huis en de wijk. In de Goudvink, even verderop, kunt u ook uw dag op een gezellige manier doorbrengen en buurtbewoners ontmoeten.