Naar de navigatie Naar de inhoud

DrieGasthuizenGroep, Woonzorgcentrum Drie Gasthuizen

Verpleeghuis en verzorgingshuis

8
.1
Adres
Rosendaalseweg 485 6824 KK Arnhem
Telefoon
026-3549415
Locatie
Deze locatie is onderdeel van DrieGasthuizenGroep

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van DrieGasthuizenGroep, Woonzorgcentrum Drie Gasthuizen

Profielfoto DrieGasthuizenGroep, Woonzorgcentrum Drie Gasthuizen  - Arnhem

Woonzorgcentrum Drie Gasthuizen biedt ruimte aan ongeveer 130 bewoners, met ieder een eigen woonwens en zorgvraag. We kennen u niet alleen bij naam, we kennen ook uw achtergrond, uw behoeften en uw wensen. Even bijpraten bij een kopje koffie? Gezellig!

Drie Gasthuizen ligt in een rustige wijk van Arnhem-Noord, dicht bij het prachtige park Angerenstein. Wandelen kan zowel in de fraaie eigen tuin als in de omgeving. U woont hier in een aantrekkelijk appartement, met een keuken en grote douche-/toiletruimte. De meeste appartementen beschikken over een terras of balkon.

De Tra is onze ontmoetingsruimte bij de entree. Hier ontmoet u andere bewoners of gasten bij een kopje koffie. In de winkel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt hier ook de kapsalon, de pedicure en een wasserette.

In woonzorgcentrum Drie Gasthuizen kunt u volop bezig zijn. Ons activiteiten team, dat voornamelijk bestaat uit enthousiaste vrijwilligers organiseert onder andere bijeenkomsten en optredens met (klassieke) muziek, schilderworkshops, biljart en uitstapjes.

In Drie Gasthuizen zijn er verschillende soorten zorg beschikbaar voor u. Zo zijn er woonzorgappartementen, woonzorgstudio's, kunt u er kleinschalig wonen, kunt u hier kortdurig verblijven en is er speciale behandeling en expertise voor complexe gezondheidsproblemen.