Naar de navigatie Naar de inhoud

Envida, Zorgcentrum Appelgaard

Verpleeghuiszorg

8
.1

uit 21 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over Envida, Zorgcentrum Appelgaard

In het centrum van Margraten ligt Appelgaard: midden in een woonwijk en vlakbij diverse winkels. Er is een restaurant in huis, waar u dagelijks terecht kunt voor een ontbijtbuffet of kunt genieten van een warme maaltijd. Er is keuze genoeg!

Verder is er een kapsalon waar u terecht kunt. De pedicure komt langs, als u een afspraak maakt.  Heeft u behoefte aan een momentje rust na al deze activiteiten? Dan kunt u heerlijk ontspannen in de smaakvol ingerichte stilteruimte.

Ook als het lichamelijk allemaal wat minder gaat kunt u in Appelgaard terecht. Er is een verpleegafdeling, De Twijg genaamd. Hier kunt u gaan wonen als u meer intensieve zorg nodig heeft. U heeft uw eigen appartement met een ruime badkamer en toilet.

Een bijzonder mooie en sfeervolle afdeling, die plaats biedt aan dertig bewoners, is De Maretak. Hier kunt u gaan wonen als u, vanwege een geestelijke beperking zoals dementie, speciale zorg nodig heeft. Ook op deze afdeling heeft u een eigen appartement. In de verschillende gezamenlijke huiskamers kunt u, onder begeleiding van medewerkers of vrijwilligers, een gezellig uurtje doorbrengen. Er is een prachtige binnentuin, waar bijvoorbeeld verse kruiden te zien en te ruiken zijn. Er staan bankjes, om rustig te kunnen genieten van al het fraais.

In Appelgaard werkt een groot aantal vrijwilligers om te helpen in onder andere de winkel. Maar ze gaan ook vaak even zitten om een praatje te maken met de mensen.

De Lommer

Dit gebouw beschikt over 24 schitterende appartementen en ligt in de onmiddellijke nabijheid van Appelgaard ( Burgemeester Ronckersplein). Hier kunt u gaan wonen als u, vanwege uw lichamelijke beperkingen intensieve zorg nodig heeft. U heeft uw eigen zit - slaapkamer met een aparte, ruime badkamer en toilet.

Waarderingen historie

2023
7.4
3 waarderingen
2022
9.0
4 waarderingen
2020
8.0
14 waarderingen
2019
7.8
1 waardering
2016
7.8
42 waarderingen
2015
8.9
2 waarderingen
2011
9.5
1 waardering
2010
7.5
13 waarderingen

Recente waarderingen

17 november 2023 - Geplaatst door de redactie

De zorg was zeer slecht. Geen personeel en dat er was klaagde alleen maar. Was een slechte keuze

4.5
Lees meer
7 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

Zeer tevreden over de persoonlijke aandacht en warme, huiselijke sfeer met goede voorzieningen.

8.7
Lees meer
6 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

Deskundig personeel wat alle moeite doet, eten is lekker, bewoners worden overdag goed bezig gehouden. Jammer dat er savonds een krappe personeelsbezetting is.

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen