Naar de navigatie Naar de inhoud

Envida, Zorgcentrum Beukeloord

Verpleeghuis en verzorgingshuis

9
.0

uit 26 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Envida, Zorgcentrum Beukeloord

Het voormalige verzorgingshuis Beukeloord in Meerssen werd in 2014/2015 omgebouwd tot verpleeghuis, dat nu ook plaats biedt aan somatische patienten. Het nieuwe Beukeloord biedt woonruimte met moderne professionele zorg voor 26 bewoners met een lichamelijke beperking en 25 bewoners met een dementieel beeld, zoals Alzheimer. Voor de zomervakantie van 2015 worden ook de 37 aanleunwoningen van Woningstichting Meerssen opgeleverd. Bewoners van deze aanleunwoningen kunnen in samenspraak met Envida gebruikmaken van faciliteiten zoals thuiszorg en restaurant.

Bij de inrichtig van de nieuwe woningen in het verpleeghuis is er met behulp van moderne technieken zoveel mogelijk ingespeeld op de zelfredzaamheid van de bewoner. Zo beschikken bewoners met een lichamelijke beperking onder meer over een digitaal bedieningspaneel dat zorgt voor de nodige gemakken, zoals het bedienen van de TV en verlichting.

In verpleeghuis Beukeloord krijgen bewoners de zorg die zij nodig hebben, in hun vertrouwde omgeving. Elke bewoner heeft er een eigen kamer met badkamer, privekluisje en pantry. Voor de bewoners met een dementieel beeld is er een gezamenlijke voordeur. De maaltijden worden geserveerd in het sfeervolle restaurant. Verder biedt Beukeloord volop mogelijkheden voor recreatie en heeft het een wekelijkse activiteitenkalender. Er kan vanuit het gebouw gebruik worden gemaakt van voorzieningen zoals een bibliotheek, een kapper en een pedicure.

Waar er in het verpleeghuis zorg nodig is, wordt deze aandachtig en liefdevol gegeven. En waar zelfstandigheid is gewenst, wordt deze vrijheid geboden.

Waarderingen historie

2022
9.7
4 waarderingen
2021
8.5
1 waardering
2020
8.9
17 waarderingen
2019
9.2
4 waarderingen
2018
8.4
3 waarderingen
2017
8.2
4 waarderingen
2016
8.1
17 waarderingen
2015
6.8
4 waarderingen
2014
7.5
1 waardering
2013
8.0
1 waardering
2010
7.4
8 waarderingen

Recente waarderingen

4 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Mijn moeder is goed verzorgt, een goede begeleiding voor mij als mantelzorger. Vriendelijke verpleging,

Reactie van/namens Envida, Zorgcentrum Beukeloord - Meerssen

Hartelijk dank voor deze geweldige waardering. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen.

27 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik ben heel erg tevreden om hier te wonen . Eten drinken is super. Kan overal terecht met vragen van huismeester tot aan leidinggevende . Kundige medewerkers en vaak vaste . Das heel prettig

Reactie van/namens Envida, Zorgcentrum Beukeloord - Meerssen

Hartelijk dank voor uw reactie en compliment. Het doet onze medewerkers goed om te weten dat hun werk gewaardeerd wordt.

9.7
Lees meer
19 mei 2022 - Geplaatst door de redactie

Zorg aamndacht liefde voor mijn moeder. En altijd een luisterend oor voor mij als dochter/mantelzorger

Bekijk alle waarderingen

Twitter Envida, Zorgcentrum Beukeloord

Envida Trots op deze mooie samenwerking. https://t.co/sViMZXFa3j
Envida RT @max_ruiters: Onlangs sprak ik met @hugodejonge over passie, bevlogenheid en aandacht van medewerkers in de zorg. ‘Het gouden randje’ v…
Envida 'Vitaliteit is meer dan een project van HR en vraagt om een heel andere manier van denken'. Dat zegt onze directeur… https://t.co/HiYS8U5Kis
Bezoek Twitter pagina

Socials