Naar de navigatie Naar de inhoud

Envida, Zorgcentrum Croonenhoff

Verpleeghuiszorg

8
.3

uit 28 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Winnaar van:

Over Envida, Zorgcentrum Croonenhoff

Locatie Croonenhoff ligt in de Maastrichtse wijk Heer; aan de voet van het Heuvelland. Dit nieuwe gebouw, dat in 2010 werd geopend, is ontworpen door architect Sjo van den Eerenbeemt. Het is ruim van opzet en biedt voldoende privacy en daglicht. De inrichting is warm en sfeervol.

Voor ouderen met een verpleeghuisindicatie (psychogeriatrie en somatiek) beschikt deze locatie over 4 units, waarbij de nadruk op kleinschalig wonen ligt.

Samen zorgen de bewoners voor het huishouden, zoals boodschappen doen, koken en afwassen. Daarnaast wordt hen dagelijks een programma aangeboden waarin gezelligheid, veiligheid en vertrouwdheid voorop staan.

Naast het zorgcentrum heeft Croonenhoff 88 ruime aanleunwoningen (vrije en sociale sector). Deze woningen zijn rechtstreeks verbonden met het zorgcentrum. Ook deze bewoners kunnen gebruik maken van tal van voorzieningen, zoals het restaurant, de kapsalon en de huiswinkel.

Voor ouderen die nog zelfstandig wonen, biedt Croonenhoff vijf dagen per week dagopvang aan. Bezoekers worden ’s ochtends opgehaald en in de namiddag weer thuisgebracht. Er is voor ieder wat wils. Zo zijn er allerlei activiteiten, zoals kaarten, kienen, handwerken of gewoon samen koffie drinken of praten. Rond het middaguur wordt er een heerlijke warme maaltijd in het restaurant geserveerd.

Aan de rand van Heer woont sinds 1961 een Molukse gemeenschap. Speciaal voor de ouderen uit deze gemeenschap biedt Croonenhoff twee dagen in de week dagopvang aan.

In Croonenhoff is veel aandacht voor eten, drinken en ambiance. Daarnaast worden er wekelijks allerlei activiteiten georganiseerd, zoals kienen, sjoelen, kaarten en biljarten. Maar ook het Preuvenemint en het Zomerfeest zijn echte publiekstrekkers. Bovendien onderhoudt deze locatie nauwe contacten met het verenigingsleven van Heer.

 

Waarderingen historie

2023
8.2
4 waarderingen
2022
8.5
4 waarderingen
2021
9.7
1 waardering
2020
8.3
19 waarderingen
2019
9.6
4 waarderingen
2018
10
1 waardering
2017
8.7
4 waarderingen
2016
7.8
34 waarderingen
2015
9.2
5 waarderingen
2014
8.0
1 waardering
2010
7.5
5 waarderingen

Recente waarderingen

1 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Alles is redelijk goed, op een onderwerp na en dat is het eten. Van de 7 dagen krijgen wij zeker 4 dagen bij de warme maaltijd gehakt. Als ik het woord vroeger mag gebruiken, dan kregen wij nog zoals...

7.2
Lees meer
25 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

Onze vader heeft maar 9 weken mogen verblijven op afdeling t vloot . Wat een warm bad is dit team . Ze plugden gelijk in op ons systeem en de manier van omgaan met onze dementerende vader. Wij kregen...

9.7
Lees meer
29 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

Croonnenhof is een mooi, modern en hygiënisch tehuis met een op mijn gesloten afdeling prettige slaapkamer. De woonkamer is gezellig ingericht alsook het restaurant. De activiteitenbegeleidster...

7.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Crijnen, M.J.P.

Beroep

Specialist Ouderengeneeskunde

Zorginstelling

Envida, Zorgcentrum Croonenhoff, Maastricht
-

0 waarderingen