Naar de navigatie Naar de inhoud

Envida, Zorgcentrum Koepelhof

Verpleeghuiszorg

8
.6

uit 34 waarderingen

Winnaar van:

Over Envida, Zorgcentrum Koepelhof

Koepelhof ligt aan ‘den euverweeg’, dicht bij de A2, kort bij het station en toch in hartje Wyck. Ook de binnenstad van Maastricht is op loopafstand.

Onze locatie heeft een bruin café met een heuse jukebox en een prachtig stijlvol ingericht restaurant. Geen wonder dat ook de bewoners van de 46 seniorenwoningen en de ouderen uit de wijk graag langskomen.

In Koepelhof wordt professionele zorg verleend aan negenenveertig bewoners. Er is ook 1 crisiskamer aanwezig in het geval dat thuis wonen plotseling onverantwoord is. Iedere etage heeft een eigen naam. ’t Praothoes en ‘t Oetzich zijn bestemd voor ouderen met lichamelijke beperkingen (ZZP 4).
‘t Spant tenslotte is een kleine unit voor 13 demente bewoners (ZZP 5- BOPZ met behandeling). Ook zij krijgen dagelijks een programma aangeboden waarin gezelligheid, veiligheid en vertrouwdheid voorop staan.

Voor nog thuiswonende ouderen is in het restaurant een Dagverzorging van maandag t/m vrijdag. De deelnemers worden ’s morgens opgehaald en in de late namiddag weer thuisgebracht. Samen koffiedrinken, praten, de krant lezen, handwerken, kienen, kaarten: er is voor ieder wat wils. Rond het middaguur wordt voor iedereen een heerlijk diner in het restaurant geserveerd. Ook hierbij geldt dat senioren uit de wijk van deze faciliteit gebruik kunnen maken.

In Koepelhof worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd; van het wekelijks druk bezochte kienen, sjoelen, gym, bloemschikken, kaarten en biljarten tot divers muzikaal aanbod. We staan in Koepelhof open voor sociale interactie tussen bewoners en onze omliggende wijken.

Op de begane grond zijn diverse voorzieningen, zoals een kapsalon geheel in oude stijl, een huiswinkel en er is toegang tot een huisartsenpraktijk.

Wie van kunst houdt, kan in de nabijgelegen Koepelkerk werk bewonderen van Henri Jonas, Charles Vos, Charles Eyck en Gène Eggen.

Kortom; in locatie Koepelhof ontvangt u prima zorg met daarnaast aandacht voor wonen en welzijn. Wij zijn een THUIS voor u en uw naasten.

Waarderingen historie

2023
9.3
3 waarderingen
2022
8.9
4 waarderingen
2021
8.2
4 waarderingen
2020
8.7
25 waarderingen
2019
9.0
10 waarderingen
2018
9.1
5 waarderingen
2017
9.1
7 waarderingen
2016
8.0
33 waarderingen
2015
8.8
2 waarderingen
2010
7.2
12 waarderingen

Recente waarderingen

3 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

Moeder lijdt aan dementie en kan niet meer spreken. Mijn indruk als zoon/mantelzorger is dat het personeel van afdeling 5 van de Koepelhof heel toegewijd is en haar alle aandacht geeft die nodig is.

Reactie van/namens Envida, Zorgcentrum Koepelhof - Maastricht

Hartelijk dank voor deze waardering. Heel fijn dat u zo tevreden bent. En daar doen we het natuurlijk allemaal voor: ervoor...

8.8
Lees meer
25 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

De zorg medewerkers in Koepelhof zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ook de mensen die activiteiten doen met bewoners zijn vriendelijk. Het restaurant is ook groot genoeg voor de bewoners. Het...

19 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

De kleinschaligheid van Koepelhof maakt dat persoonlijke zorg/aandacht is gewaarborgd. Tevens is er sprake van prettige communicatie met de contactpersoon/mantelzorger over essentiële zaken. De...

9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen