Naar de navigatie Naar de inhoud

HilverZorg, Alba

Verpleeghuiszorg

8
.5

uit 15 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over HilverZorg, Alba

Aan de Diependaalselaan ligt onze locatie Alba, een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie. Het gebouw is nieuw met moderne appartementen. Iedereen die hier woont kan rekenen op de warme aandacht en betrokkenheid van het zorgteam. Mensen met een lichte vorm van dementie wonen hier min of meer zelfstandig. Mensen die meer zorg en ondersteuning nodig hebben, krijgen intensieve zorg.

De bewoners van Alba zijn afkomstig van de voormalige HilverZorg-locatie Carolus. Op het terrein van het voormalige Carolus (de Bosdrift) bouwt HilverZorg een nieuwe woonzorglocatie. De bewoners van Carolus met alleen lichamelijke klachten zijn tijdelijk ondergebracht in tien appartementen in onze zorglocatie De Linde aan de Augustinushof.

Waarderingen historie

2023
9.0
4 waarderingen
2022
8.3
11 waarderingen

Recente waarderingen

7 juli 2023 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Tevreden over: De behandeling door de Zorgverleners aan mijn vrouw. Kan beter: Van de noodopvang in de Alba toren naar een echt verpleeghuis

9.3
Lees meer
5 juli 2023 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Tevreden over: De toegankelijkheid voor de bewoners, liefde vol personeel. Kan beter: Het na komen van gemaakte afspraken, krapte binnen de zorg is een groot probleem.

8.5
Lees meer
5 juli 2023 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Tevreden over: De aandacht en goede zorg. Kan beter: Als mensen oprecht goede zorg leveren en aandacht is dat al een plus punt. Mensen die werken met hun hart zijn de echte toppers

Bekijk alle waarderingen

Handige links

www.hilverzorg.nl

Socials