Naar de navigatie Naar de inhoud

Inovum, locatie Veenstaete, woongroepen Psychogeriatrie

Verpleeghuiszorg

8
.6

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Inovum, locatie Veenstaete, woongroepen Psychogeriatrie

De woongroepen voor mensen met dementie zijn onderdeel van het moderne appartementencomplex Veenstaete. Het appartementencomplex staat in een mooie, groene en waterrijke omgeving. Winkels en andere voorzieningen zijn vlakbij en goed toegankelijk.

Binnen de locatie Veenstaete heeft Inovum twee kleinschalige woongroepen gevestigd met ieder 9 bewoners. De medewerkers zijn gespecialiseerd in psychogeriatrische zorg (dementie). Elke bewoner heeft een eigen zit-slaapkamer met eigen badkamer en toilet. Per woongroep is er een gemeenschappelijke huiskamer en eetruimte met keuken.

Op locatie Veenstaete organiseert Inovum diverse activiteiten, van wandelen tot schilderen of het kijken van een film. We gaan samen met de bewoner, de familie en vrijwilligers op zoek naar zorg en welzijn die aansluit bij de behoefte van de bewoner. Deelnemen aan een activiteit gaat altijd in overleg – eigen regie staat immers bij ons centraal.

Behandel- en adviescentrum

Het Behandel- en adviescentrum Inovum levert een breed scala aan professionele medische en paramedische diensten bij je thuis en op de locaties van Inovum. Het Behandel- en adviescentrum van Inovum bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, geestelijke verzorgers en muziektherapeuten. Het Behandel- en adviescentrum biedt behandelingen en advies aan zowel bewoners in het verpleeghuis als aan cliënten thuis. Onze medewerkers kijken bij de behandeling altijd naar uw wensen en mogelijkheden. We staan naast u en ondersteunen u op een manier die bij u past. 

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn eigen regie, liefdevol en samen. Eigen regie, omdat we geloven dat ieder mens, ook binnen de beperkingen die hij of zij heeft, de eigen regie heeft. Liefdevol, omdat onze medewerkers vanuit hun hart kiezen voor de zorg! Zorg met aandacht, die integer en persoonlijk is en het welbevinden van de cliënt voorop stelt. Samen, omdat we met alle disciplines en vrijwilligers samen werken met de cliënt, zijn familie en mantelzorgers. Waar nodig en nuttig werken we actief samen met andere organisaties.

Waarderingen historie

2023
8.6
3 waarderingen
2022
8.9
2 waarderingen
2021
8.4
3 waarderingen
2018
7.8
1 waardering
2016
8.4
4 waarderingen

Recente waarderingen

13 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Men vind alles heel goed.

8.7
Lees meer
6 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Het is een kleine groep

7.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Bongers, A.M.

Beroep

Fysiotherapeut

Specialisme

Geriatriefysiotherapeut

Zorginstelling

Inovum, locatie Veenstaete, woongroepen Psychogeriatrie, Kortenhoef
-

0 waarderingen


Socials