Naar de navigatie Naar de inhoud

Interzorg, De Hullen

Verpleeghuiszorg

7
.9

uit 55 waarderingen

Over Interzorg, De Hullen

In een rustige groene wijk, aan de rand van het centrum van Roden, vindt u verschillende vormen van wonen, service en zorg onder één dak.Wanneer u op een prettige plek wilt wonen waar u elk moment over zorg kunt beschikken, kan dat in De Hullen. In een woon/zorgappartement of op een afdeling voor meer intensieve zorg (verpleeghuisplaatsen).

In De Hullen kunt u terecht:

Op deze gebieden staan gespecialiseerde teams en medewerkers tot uw dienst. Of het nu gaat om basisondersteuning of intensieve zorg. Dat u zich in goede handen weet en zich thuis voelt, daar gaat het ons om.

De Hullen heeft de volgende woonvormen:

  • woon/zorgappartementen;
  • De Esmarke: een somatische verpleegafdeling (voor mensen met lichamelijke beperkingen);
  • De Borgen: een psychogeriatrische verpleegafdeling (voor mensen met dementie).

De woon/zorgappartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben allen een tuin of balkon. In deze appartementen woont u zelfstandig, maar kunt een beroep doen op de zorg een ondersteuning die u nodig heeft.De gemeenschappelijke ruimten zorgen ervoor dat u altijd het gezelschap van anderen op kunt zoeken, wanneer u daar behoefte aan heeft.

De Esmarke is een verpleegafdeling met eenpersoonskamers. De huiskamer, de activiteitenruimte en de beide buitenterrassen geven de mogelijkheid voor afwisseling, ontspanning en sociaal contact.

In De Borgen bieden eenpersoonskamers woonruimte aan mensen met dementie. Deze afdeling is dan ook zoveel mogelijk ingericht naar hun belevingswereld. Zo zijn er een snoezelruimte, een snoezelbadkamer en een reminiscentiekamer (een ruimte waar heel gericht herinneringen kunnen worden opgehaald). Ook in De Borgen zijn een gemeenschappelijke huiskamer, een ruimte voor dagbesteding en een terras.

 

Waarderingen historie

2023
8.8
1 waardering
2022
8.2
14 waarderingen
2021
7.7
40 waarderingen
2020
2.7
1 waardering
2019
9.4
2 waarderingen
2018
8.8
3 waarderingen
2016
7.8
87 waarderingen
2011
5.0
1 waardering
2010
6.8
5 waarderingen

Recente waarderingen

13 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Prettige opvang, iedereen is heel vriendelijk en als partner ook altijd welkom

8.8
Lees meer
16 november 2022 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Ik woon hier graag. Het personeel is lief en zorgzaam. De zorg zelf is overdag goed. 'S nachts veel minder. Dan moet ik soms lang wachten. Het zou fijn zijn als ze dan even zeggen hoe lang ongeveer....

7.7
Lees meer
16 november 2022 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Ik doe nog bijna alles zelf maar de zorg die ik krijg is goed. De tijd word wel voor je genomen ondanks dat ze bijna altijd druk zijn. Er is altijd wel iemand met de luisterend oor. Ik heb ook erg...

8.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Zinderen-Maats, H.E.A. van

Beroep

Fysiotherapeut

Zorginstelling

Interzorg, De Hullen, Roden
-

0 waarderingen